אושרי :) המון המון בהצצלחחה חג שמח ושנהה טובהה :]]
ב בתאלוש love אדמוש New member 21/9/06 #19 אושרי!!! חג שמח גם לך מאמי ושנה טובה תודה על כל העצות ושתדע שאני... אוהבת אותך נסיך שלייייי
ק קארין שרופת הבויז New member 21/9/06 #20 ../images/Emo60.gifאושיייייי חג שמח מושלם שלי ושתהיה לך שנה של הצלחה ושגשוג
T TUTZ היחידה New member 21/9/06 #21 אושריייייייייייי כפרעליךךךךךךך../images/Emo210.gif אוהבבבבבבבתתתתתת אותךךךךךך כל כךךךךךךךךךךךך
A Adar Azulay New member 21/9/06 #23 אוששששששרי ! תודה על העצות מאמי, שתהיה לך שנה מ-ד-ה-י-מ-ה אוהבת הכי שיששש
ג גילי LOVE אדם New member 21/9/06 #24 ייאא אווששי כתבתת בפורוום פעם שלישיית איזה יופי שאתה נכנס כל פעם יפפה שלללללללללללי אני אוהבת אותך הכי שיש ואתר האור שבחחיי אולי תגיד לאדם לכתווב בפוורםם.. אווהבת הכי שיש מואהה
ייאא אווששי כתבתת בפורוום פעם שלישיית איזה יופי שאתה נכנס כל פעם יפפה שלללללללללללי אני אוהבת אותך הכי שיש ואתר האור שבחחיי אולי תגיד לאדם לכתווב בפוורםם.. אווהבת הכי שיש מואהה
ע עדידההכוסע מהצפון New member 21/9/06 #26 אושיייייייייי מושלםםם מה קורההה חיימש'י שנה טובה גם לך ותודה על העצהה חחח מקווה שתיכנס עודדד אוהבתת אותך המון המוןןןןןן עדידו'ש יוסף ביי מאממיייי מואאההההההה
אושיייייייייי מושלםםם מה קורההה חיימש'י שנה טובה גם לך ותודה על העצהה חחח מקווה שתיכנס עודדד אוהבתת אותך המון המוןןןןןן עדידו'ש יוסף ביי מאממיייי מואאההההההה
ק קורלי חמי New member 21/9/06 #27 אושרייייייי ../images/Emo85.gif../images/Emo204.gif שתהיה גם לך את השנה הכי הכי שישש ! אני אוהבת אותך מלאאאאאאא ואני הכיי שמחה שכתבת .. אני יעשה את כ ל מה שרשמת לי.. אוהבת תמידדד קורלי :]
אושרייייייי ../images/Emo85.gif../images/Emo204.gif שתהיה גם לך את השנה הכי הכי שישש ! אני אוהבת אותך מלאאאאאאא ואני הכיי שמחה שכתבת .. אני יעשה את כ ל מה שרשמת לי.. אוהבת תמידדד קורלי :]
O oOאורנית וזהוOo New member 21/9/06 #28 |קס|אוששש:] כמה כיף שנכנסת:] תודה על הכל! שנה טובה גם לכם, אוהבתת3> אורנית [ניקולודיאון]
1 1lifegirl New member 21/9/06 #34 אושששש!! חג שמח לך!! ולכל הגיימבויז השווים האלה!! אוהבת אותך ותודה על הטיפיםם!!!!
ה הבחורה לאדם מכורה New member 21/9/06 #35 חח אושרי איזה חמוד../images/Emo39.gif תודה על כל העצות ואושרי ובנות? אל תקראו לאושרי יותר "אוש", כי אומרים שקיצור שמות זה קיצור חיים. קיצר תקראו לו אושרי
חח אושרי איזה חמוד../images/Emo39.gif תודה על כל העצות ואושרי ובנות? אל תקראו לאושרי יותר "אוש", כי אומרים שקיצור שמות זה קיצור חיים. קיצר תקראו לו אושרי
ה הבחורה לאדם מכורה New member 21/9/06 #39 לא יצא לי להתחבר כי..../images/Emo39.gif הסתובבתי בזמן האחרון הרבה בחוץ,כי יש למלא חברות שלי יומולדת, אז מתנות וזה.. אז הייתי חוזרת גמורה לבית אז לא היה לי כוח למחשב.. אבל עכשיו אני פה
לא יצא לי להתחבר כי..../images/Emo39.gif הסתובבתי בזמן האחרון הרבה בחוץ,כי יש למלא חברות שלי יומולדת, אז מתנות וזה.. אז הייתי חוזרת גמורה לבית אז לא היה לי כוח למחשב.. אבל עכשיו אני פה
מ מיכלוש יוסף New member 21/9/06 #43 אנחנו לא מקצרות לו ת'שם... זה כינוי ויש פה המון בנות ש"מקצרים" להן ת'שם