חג שמחחחח

חג שמחחחח

ערב טוב ושלוםםם לכולםםםםםםם!!!1 אני רק רוצה לאחל באמת מכל הלב שתהיה לכולנו שנה טובה (כמה מקורי!!!) לא סתם עכשיו על אמת... מממני אליכם עצה אחת!(או יותר)... תתכננו טוב טוב את הזמן שלכם,אל תתנו לאנשים לא חשובים להרוס לכם,תמיד תסתכלו קדימה ותדעו שמחר זה מחר ולא משנה מה קרה את הכל אפשר לתקן עם קצת אמת ואמונה,תעשו מה שהלב שלכם אומר אבל גם תתנו לראש לעזור לו להחליט,משפחה זה הכי חשוב יותר מהכל ולא משנה כמה גרועה היא,כי יבוא יום ותבינו שפיספסתם אותם,לנסות ללמוד מכל דבר,לקחת את החיובי מכל דבר,בקיצור (או באירוך=ארוך יותר) תהיו אתם!!!!כי אתם שווים המון גם אם לא תמיד זה נראה ככה!!!מנסיון למען הפרוטוקול:לא העתקתי משום מקום הכל מתוך הראש!!! השנה הזאת הולכת להיות מלאת חוויות,היתנסויות,אכזבות,וכמובן גיים בוייז (חחחח נידחף) מתוכנן קליפ ל"תני לי סיבה" הוןפעות בכל הארץ בחגים ובכלל,כוריאוגרפיה חדשה ל"בדרך למעלה" וכמובן איך לא שירים חדשים מתוך האלבום שיצא בקיץ הבא!!! שלכם אוהב מבין ומחבק אושרי חמי האמיתי (כי כנראה שיש מתחזים אז הכינוי "אושרי חמי" כבר תפוס)

אושריי!!!!!!!!

יוואוו איזה כיף שנכנסתת! אני מזה מאושרתת..איזה מאמי אתה! כול מילה שלך במקום! ואני מאחלת גם לך ולכל הלהקה המון המון הצלחה בהמשך ובכל תחום שתרצו לגעת בו.. אני אוהבת אתכם מאוודד..ושיהיה לך לילה טוופי נופי!

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifאושרי חיימשלי!!!

חחח!! אתה פה!!! נ.ב-זאת אני שחלמתי עליךך
בושות האא?? כןן..

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifמתה עליך יפיוף שליי!!

LOVE YOU
אוהבתותך!! אתה לא יודע כמהה!!!!!!!!

אושייייייייייייייי

אושייי כפרהה עלייךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך מאאואאה שנה טובה גם לך מאמיייייייי שלייייייייייייייייי

אושריייייייייייייייייייי יפשלי!!!!

המון בהצלחה ושנה טובהההההההההההההה אוהבתותך!!! המון המון המון ושוב המוןןןן נסיך אחד!!! תימסור לביחוש שדילב אוהבת אותו!! ושתיהיה לכם שנה כזאאאצ
מושלמתתתת ביחושית לוי

אעאעעא אושי כנסססס יפשלי!!!

המון בהצלחה ושנה טובהההההההההההההה אוהבתותך!!! המון המון המון ושוב המוןןןן נסיך אחד!!! תימסור לביחוש שדילב אוהבת אותו!! ושתיהיה לכם שנה כזאאאצ
מושלמתתתת ביחושית לוי

אושרי שללללללללללללללי,

אלוהים שאני פה :] באתי לפתוח שרשור ליומולדת של הילדה הכי בשבילי בעולם:] שיש לה יומולדת, תגיב לה .. :] 3> מותק שלי, קודם כל תודה שנכנסת :] אוהבת אותך המון המון 3> וווואי, איךא ני מחכה לאלבום הבא:] למוע עודשירים שלך:] אני אוהבת אותך הון 3> ושתהיה לך שנה מתוקה, בריי שלך :]

purple rose

New member
חג שמח ושנה טובה

אולי תנסה לעשות מהתפוח בשוקולד שלך פטנט?

NaTaLi1808

New member
לאהוביי ה- 100מםםם...!!!

קודםם כלל תודעעע ... ועכשיו אני רוצה להודותת לךך על ההופעות המדהמות שאתם נותנים על ההשקעה והכוחח!! ואני מאחלת גם לך שנה טובהה ומתוקההה כדבשש ואני מאחלת לכולםם וגםם לךך שהופעותניינו ירבוו כרימוןן... (חחח...:]]..) אווהבתתתתת בייוו'ששששששששש........... :-*

למעלה