חג שמחחחחח!!! ליל שימורים שמח.... לכלל חברי הפורום....
מ מחשבת מסלול New member 19/5/10 #2 יווווו כמה זמן נעדרתי... חברים שיהיה לכם חג שמח, לא הייתי בארץ וממש התגעגעתי לפורום הנחמד הזה, אפשר להגיד שזה היה ממש חסר לי. טוב שיהיה לכם אחלה חג תהנו בכל מקום שאתם...
יווווו כמה זמן נעדרתי... חברים שיהיה לכם חג שמח, לא הייתי בארץ וממש התגעגעתי לפורום הנחמד הזה, אפשר להגיד שזה היה ממש חסר לי. טוב שיהיה לכם אחלה חג תהנו בכל מקום שאתם...
ה האברך החילוני New member 19/5/10 #3 ולכל מי שתהה אם אני מתחזה, אני פה בחג התפללתי כבר מעריב בניגון של ''יונ טעף'' [=יום טוב], אכלתי מאכלי חלב. והנה אני פה. אשמח לצאת לטייל אם מישי בלילה. גוט יום טוב.
ולכל מי שתהה אם אני מתחזה, אני פה בחג התפללתי כבר מעריב בניגון של ''יונ טעף'' [=יום טוב], אכלתי מאכלי חלב. והנה אני פה. אשמח לצאת לטייל אם מישי בלילה. גוט יום טוב.
ח חייםבזרם New member 19/5/10 #12 לאחר ליל שימורים ארוך שהועבר תוך שינה עמוקה ביותר, איחולי חג שמח לכוווולם
א אני הקTן New member 19/5/10 #13 אחד החגים הכי שמחים שיש. הלכתי לישון, אז מה???? אמרתי שאני עייף, אף אחד לא הסתכל עלי במבט מוזר, אחחחחחחחח היה טוב. ככה על התפילה אף אחד לא הסתכל..
אחד החגים הכי שמחים שיש. הלכתי לישון, אז מה???? אמרתי שאני עייף, אף אחד לא הסתכל עלי במבט מוזר, אחחחחחחחח היה טוב. ככה על התפילה אף אחד לא הסתכל..
ח חרדית תוהה New member 19/5/10 #18 חג שמח! חג שגרם לי לרשום את הרשומה הראשונה בבלוג שלי, בלוג שפתחתי במעמד הר סיני ומשומה לא כתבתי בו כלום. כשאכניס את הרשומה אפרסם.
חג שמח! חג שגרם לי לרשום את הרשומה הראשונה בבלוג שלי, בלוג שפתחתי במעמד הר סיני ומשומה לא כתבתי בו כלום. כשאכניס את הרשומה אפרסם.