חג שמחחחחחחחחח!!!!!

Gc FaN

New member
חג שמחחחחחחחחח!!!!!

אנשים רק רציתי לאחל לכם חג שמח והכי מתוק בעולם!!! שנה של אושר עושר בריאות והצלחה!!!!! וכל מה שיגרום לכם להיות מאושריםםם!!!!!!!! שנה טובההההההההההההההההההההההההההה!!:):)

חג שמח גם לך :)

ולכולם! אני אוהבת את הפורום הזה :) לאב יו פיפל! וגם את גוד! דנה טובה ובנג'י, שנה טובה לג'ואל,שנה טובה לבילי,שנה טובה לפול,שנה טובה לכריס :) נממ מישוראה את גוד היום בטי אר אל????יאיי ((:) בילי שם בדבר הזה חולצה של לבל!!!!איזה ביבוז למה לא להביא אותה לי!? \: וכל שעה יש את הקליפ :) איזה כיף :) ויש לי 2 מטר גוד בחדר חעחח וחברה שלי אמרה שגו'אל חננה ובנג'י יותר מגניב \: אבל היא אהבה את השיר :) אולי עוד אחת שאני אצליח למכר לגוד!(כבר מיכרתי 6 אנשים!יאי לי?) בכל מקרה שנה טובה לכם :)

EleVaTioN

New member
שנה טובה לאללה!!../images/Emo129.gif../images/Emo76.gif

רק טוב שיהיה לנו השנה

Lee G1

New member
שנה טובה

אני ראיית טי אר אל איזה ביזבוזזז אני רציתי את החולצה האת..=[

חח גמאני ):

תגידו אתם ראיתם מההתחלה? כי אני לטא.. בשביל הביאו אותם בכלל? הם לא הציגו את הקלים נכון? מתי הפעם הבאה שהם באים לשם?

Lee G1

New member
לא יודעת..

ראיתי כזה מהקטע של היה לפני הפירסומות...שמישהו מהם צייר משהו אל הדלת...

ak 1

New member
אמ..

הם הציגו את הקליפ הביאו כמה דברים שלהם לקופסת איחסון של טי אר אל למזכרת או משהו ואז חתמו על הלוח של טי אר אל גם למזכרת

ak 1

New member
........./images/Emo62.gif

בדרך כלל יש ל טי אר אל שידורים חוזרים בימי שישי שבת ראשון תבדקי ...

midnight dragon

New member
חג שמח ושנה טובה../images/Emo13.gif../images/Emo15.gif

וגם אני ראיתי אותם בטי אר אל איך שמחתי שאמרו שהם באים לשם
סתם ראיתי אם טי וי פתאום היה אותם חיחי ראיתם איזה יפה מה שהם ציירו על הלוח שם? נדמה לי שזה היה בילי שצייר את כולם כזה.. לא ממש הראו מקרוב אבל בכל זאת

למעלה