א אדמה רוח ואש New member 15/12/06 #24 חג אורים שמח ~~~חג שמח ואופטימי~~~ הסביבון שלי מרגיש נורא חשוב הוא מסתובב ומסתובב לו שוב ושוב סביב סביב ימינה שמאלה או ישר ולא איכפת לו כלום הוא מאושר. הוא רוקד לו סתם נהנה מן העולם אם הוא מתעייף לו קצת הוא נופל לו על הצד בום טרח בום טרח הוא נח.( )
חג אורים שמח ~~~חג שמח ואופטימי~~~ הסביבון שלי מרגיש נורא חשוב הוא מסתובב ומסתובב לו שוב ושוב סביב סביב ימינה שמאלה או ישר ולא איכפת לו כלום הוא מאושר. הוא רוקד לו סתם נהנה מן העולם אם הוא מתעייף לו קצת הוא נופל לו על הצד בום טרח בום טרח הוא נח.( )
י י ל ד ת האור New member 15/12/06 #25 ../images/Emo138.gifשבת שלום ו....../images/Emo138.gif חג שמח שכל הניסים והנפלאות של כולם יתגשמו אמן
R R a c h e li New member 16/12/06 #27 חג שכזה..... עם אור שצף לי בבית בזכות......מספר טלפונים..... תודה לאור . ...... .....
מ מצוטטת New member 16/12/06 #30 ho ho ho אני מבחינה שהרבה |אור| הביאו עלק ים של איזמרגדים ופנינות נוי סובב אותך הערב
ה הנודניקית עם הקוקו New member 16/12/06 #31 יווווווווווווו../images/Emo12.gif את פה? הייתי בטוחה את עם חלום עליי. נו... שלא אנצנץ באור נגוהות?! סובבו לי סוגפניות ממותגות(מבוטיק סונטרל) הערב
יווווווווווווו../images/Emo12.gif את פה? הייתי בטוחה את עם חלום עליי. נו... שלא אנצנץ באור נגוהות?! סובבו לי סוגפניות ממותגות(מבוטיק סונטרל) הערב
מ מצוטטת New member 16/12/06 #32 אני....... מתפקססת כרגע על הפוינט מתי תתחיל הריבה לטפטף.... לפוינט של הרגע הזה אני מיחכת
ה הנודניקית עם הקוקו New member 16/12/06 #33 אני דפקא היבנתי ש... לטפטף זה OUT... עכשיו הולכים על ה-IN של ה...לזרזף... בכל מקרה...גמני פה עם כיוונון של תצפית מימוקד
אני דפקא היבנתי ש... לטפטף זה OUT... עכשיו הולכים על ה-IN של ה...לזרזף... בכל מקרה...גמני פה עם כיוונון של תצפית מימוקד
מ מצוטטת New member 16/12/06 #34 אז ז'תומרת שאם בריבה עסקינן אז אנחנו בכיוון של זליגה? חייבת להבין ת'אבחנה שש הבין לבינות...
ה הנודניקית עם הקוקו New member 16/12/06 #35 או../images/Emo70.gif פה נגעת בצנטרום של הפויינט... זה הכל תלוי אם הזליגה תגיע במשפך או במזלף...וכמה חירורים יהיו לה בטופ.
או../images/Emo70.gif פה נגעת בצנטרום של הפויינט... זה הכל תלוי אם הזליגה תגיע במשפך או במזלף...וכמה חירורים יהיו לה בטופ.
M mr_lonely New member 16/12/06 #37 נר שני של חנוכה ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif שני נרות בחנוכיה. בוערים כשתי עינייך, יפים כצמד עופרייך. לוהטים כתשוקתי אלייך.
נר שני של חנוכה ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif שני נרות בחנוכיה. בוערים כשתי עינייך, יפים כצמד עופרייך. לוהטים כתשוקתי אלייך.