חג שביתה שמח!

גל1234

New member
זה בסדר אני לא מקנא../images/Emo46.gif

בזמן שאתם בבית אני בבית ספר עושה מתכונת בספרות

גל1234

New member
שנים שאני מחפש אותך..

ראית עת לרקוד? מה ששהמלצתי לך... מה חשבת עליו?

HuGo Hell

New member
זה חג אלייזה שמח ../images/Emo13.gif ../images/Emo1.gif

ובגלל שזה היומולדת של אלייזה > יש חופש

Prue 4 u

New member
יאיי! |אושר| חחח../images/Emo78.gif../images/Emo183.gif

no movie report ווהו! חחחח

Only me16

New member
איזה רעים!../images/Emo107.gif

בזמן שאתם ישבתם בסטלבט בבית אני הלכתי לבית הספר... הרצאות..שיעורים...אאחחחח יבוא יום ואני ישב בבית סתם ככה...חחח אני מקווה שעשיתם משהו מועיל בבית..

Charmed 4ever.

New member
|חלב|../images/Emo54.gif|מיוחדת|

הממ.. *סתלבט. ואני עברתי בבוקר מבחן במתמטיקה! חמש יחידות! ולא יכולתי ללמוד כי אתמול היה לי מבחן בחוג למשפטים (גם חמש יחידות) באוניברסיטה! ושכחתי מחשבון וסרגל! ואח"כ שעתיים חופשיות ושיעור ספורט וכימיה.

Charmed 4ever.

New member
ושכחתי... |חלב|../images/Emo54.gif|מיוחדת|

אופיר! תפסיק להתלהב מאלייזה דושקו יותר מדי. האשה בסך הכל שיחקה בבאפי.

HuGo Hell

New member
מה הקשר? ../images/Emo1.gif

אין קשר לזה שהיא שחקה בבאפי ובגלל זה אני מעריץ אותה. אני מעריץ את השחקנית... אני אוהב אותה. מצטער באמת...

HuGo Hell

New member
תום, אל תתערב. ../images/Emo1.gif

אלייזה שחקה ביותר דברים מהמדוזה.

Charmed 4ever.

New member
לא דברתי על זה שאתה מעריץ אותה|חלב|

|מיוחדת| דיברתי על זה שאתה סוגד לה עד שזה מגעיל! סה"כ שחקנית. סה"כ שיחקה בבאפי. סה"כ אלייזה דושקו וואטאבר! אוהב אותה? תהנה. אבל בבקשה תפסיק להכניס את השם שלה לכל חור כאילו היא איזו מלכת עולם הבידור.

HuGo Hell

New member
אויש נו באמת... ../images/Emo1.gif

אני לא מבין מה הבעיה שלך. זה לא שאני עושה את זה כל יום... פעם בשנה. אפשר לחשוב... אם זה כ"כ מגעיל אותך אל תכנסי להודעות לי היום. ואני לא מכניס את השם שלה לכל חור... מתי הכנסתי? לעזאזל. הריב הזה מיותר פה... אם את רוצה נמשיך אותו במירק.

Lettuce Girl

New member
אופיר, זה לא העניין..../images/Emo15.gif

העניין הוא, שפעם זה אליזה דושקו שאתה דוחף בכח לתוך הפורום, ופעם זה החברים שלך מה"פ שאתה רושם להם יומולדת שמח פה, ופעם זה איזה זמר יפני שנראה כמו בת, וזה ממש מציק לאט לאט. אתה אוהב אותם? יופי. זה אמנם פורום חברתי, ומותר לך לעשות מה שאתה רוצה, ברמת העיקרון, אבל כמו שאמרנו לדנה ומיקה לשים פחות תמונות אנחנו מבקשים ממך לשים פחות... דברים שלא קשורים לקהילה.

HuGo Hell

New member
אויש תעשי לי טובה. ../images/Emo1.gif

זה פורום חברתי. ואפשר לעשות מה שרוצים... אחרת למה הפורום נועד? כמו שאמרנו זה כמו פורום A. ואני הייתי עושה את אותו דבר בפורום A. יש לכם בעיה עם הדברים שאני אוהב, לצערי זאת בעיה שלכם. ואחלתי לאורה מזל"ט פה כי ידעתי שהרבה אהבו אותה במפגש והרבה רוצים שהיא תבוא לעוד מפגשים... חשבתי שזה מעניין. אז זה לא מעניין... הבנתי. וזה שאמרתם לדנה ומיקה לא לשים תמונות זה היה מגעיל כי זה מאוד מעליב. אתם לא יכולים לקבוע לאנשים מה לעשות בפורום הזה... זה כמו שאני אגיד "אל תשימו תמונות של אורלנדו בלום" או "דיי לדבר על באפי! היא יצאה לי מכל החורים!"

HuGo Hell

New member
אהה.. כן. ../images/Emo1.gif

וגם "דיי לשים תמונות של טראנס ודיי להגיד שהיא אלוהים!!!" נו באמת... הפורום הזה הוא לא חיי בדקטטורה. אז דיי להגיד לי ולאחרים מה לשים בפורום ומה לא.

למעלה