חג שבועות תעשה לך

חג שבועות תעשה לך

חג ביכורים הוא אחד משלוש הרגלים (פסח,שבועות וסוכות) שבהם עלה העם לירושלים,אל בית המקדש,להקריב שם קורבנות. בחברה החקלאית של אז,הייתה למרבית החגים זיקה לעונות החקלאיות.חג הביכורים נקבע לזמן קציר החיטה,היו החקלאים מעלים מנחה לבית המקדש מביכורי השדה,פרות מובחרים משבעת המינים.את הביכורים היו מעלים לבית המקדש בירושלים.בהגיעם לירושלים היו נכבדי העיר והכוהנים מחכים להם בכניסה לעיר. ובהגיעם לבית המקדש היו מקבלים מידיהם את הביכורים כוהנים בבגדי חג. כל זה נכון לתקופה שבית המקדש היה קים. היו הטקסט שלך כאן

שיבולת בשדה

שיבולת בשדה עופרה חזה מילים ולחן: מתתיהו שלם שיבולת בשדה כורעה ברוח מעומס גרעינים כי רב. ובמרחב הרים יום כבר יפוח השמש כתם וזהב. עורו הוי עורו שורו בני כפרים קמה בשלה כבר על פני הכרים קיצרו שילחו מגל עת ראשית הקציר שדה שעורים תמה זר חג עוטרת, שפע יבול וברכה. לקראת בו הקוצרים בזוהר מזהרת, חרש לעומר מחכה. הבו הניפו נירו לכם ניר חג לקמה, עת ראשית קציר. קיצרו, שילחו מגל עת ראשית הקציר.

דניאלה וכולםםם

במיוחד הבאתי תמונה לחיפוש קרובים אם מישהו/מישהי,מוצאת את עצמה נא להתפקד במדור חיפוש קרובים אצל דניאלה
וזאת ההזדמנות לאחל לכולם חג שבועות שמח לכולם... וגם לך אופה,אגרי כוחות תרגישי טוב ורק טוב שיהיה...

ועם הפנטזיה שלי ../images/Emo140.gif

אגלה לכם,שלפני שעה הזמנתי לי מקום לסוף שבוע ארוך,בערד.כלומר את חג שבועות תעשה לך,אני אעשה בערד:) וזה על מנת שאוכל להתפנק מעט בים עם המלח,אולי אמצא שם את קונן היפה שהלך לאיבוד,

פנטזיה

פנטזיה מאת עדינה .ו אתה מוציא ממני את כל החבוי בתוכי אף אם אובה להתכחש להוציא הכל! אתה מבקש. לו היית לידי, את השמיים הייתי משיגה במו ידי, ולו היית לצידי, שושן אדום הייתי מגישה לך מתוך ידי, אך לו היית עמדי, מים הייתי נותנת לך ללגום מתוך ידי. אם כל זה היה מתגשם לו רק הייתי לידך,בעודך מתבשם הייתי נושמת אותך מלוא ראותי את הניחוח שלך מספיגה אל חיי. הייתי מושיטה אליך ידיי עוטפת אותך ברוך עד בלי די, כן- את כל אלה ועוד הייתי עושה ואל תשאל למה התכוונתי ומה אני רוצה? אך אם תתעקש ותשאל במה נפשי חפצה...? להתגלגל איתך על הריצפה הייתי משיבה. לתת לידי לגשש באפלה לינוק את הרוך שמציע לשונך, להתרפק עליך כמו על נדנדה פעם למעלה, פעם למטה כמו לעלות ולרדת במעלה ההר לא להביט בשעון ולהגיד כבר מאוחר. את כל אלה ועוד הייתי רוצה לו רק היית כאן-לידי נמצא!

אממממ והפנטסיה שלך פנינושקההה

אמממ היא נהדרת!!! והלוואי ו"הוא" יהיה תמיד לצידך ובנמצא!!! רק טוב!!!

פנינושקהההההההההההה

אני כל כך שמחה לשמוע שאתם נוסעים!!!!!!!! יופי!!!! ככה צריך תעשו חיים משוגעים ותהנו מכל רגע - החיים קצרים! אל תחפשי שם את קונן הוא כאן וגם שם. שולחת לכם שקית של כוכבי אושר. חג שמח רק טוב!!!

דניאלה1311

Active member
מנהל
פנינוש, חג שמח, בילוי נעים נסיעה טובה וזהירה, ומה עוד? תעשי כיף חיים. ערב מקום מקסים, הכל טוף.

למעלה