חג שבועות שמייח לכולם!!!

כנראה זה לא אפשרי

לא להגיב בהודעות פסימיות על לימודים שיש כל כך הרבה הודעות ושירשורים אחרים...
וזה עצוב...שאי אפשר להנות מהחג,אני בניגוד לכמה הצלחתי להנות פחות או יותר. אבל הנה נגמר החג ואפשר לחזור לשגרה ולהמשיך לדבר על הבצפר לא שהשגרה לא הייתה במהלך החג

adii1201

New member
לא גם אנחנו לא.... אגב../images/Emo32.gif

בלילה לא ישנתי בכלל טוב... ישנתי איזה 5 שעות כי לא נרדמתי ואז כשנרדמתי עקצו אותי ואז לקח לי יותר משעה להירדם בחזרה... אחרי זה כשאמא שלי העירה אותי בבוקר ביקשתי ממנה לא ללכת היום לביצפר כי יש לי 3 שעות מתמטיקה, שעה היסטוריה ושעה ספרות. עכשיו אני יודעת שלחצי מהכיתה שלי יש היום מתכונת אז הם לא באו והחצי השני נשאר בבית כדי ללמוד להיסטוריה. עכשיו אמא שלי לא הרשתה לי לא ללכת אז נאלצתי להזיז ת'תחת שלי מהמיטה וללכת לביצפר ואז איך שהגעתי כמה צפוי אמרו לי שאין לי מתמטיקה... אתם בטח יכולים לנחש למה ואם לא הצלחתם אז בגלל שהיינו בכיתה אני ועוד ידיד שלי!!!
להיסטוריה וספרות גם אם יישלמו לי כסף אני לא אשב ואחכה 3 שעות כי בהיסטוריה גם ככה אני לא מקשיבה לה והיא מעצבנת אותי ובספרות זה סתם בזבוז של שעה שאני יושבת בכיתה וכמו כולם כמעט נרדמת אז ככה שבכל מקרה לא הייתי נשארת לשעה הזו. בקיצור עכשיו אני בבית ואני הולכת ללמוד להיסטוריה
אוף אני כ"כ לחוצה מהבגרות המטופשת הזו

חחחח

למה אמא שלך לא הרשתה לך? ולא נורא העיקר שהלכת הבייתה בסוף
פעם קרה לי שרק ילד אחד בה לבצפר אחרי טיול שנתי ורק הוא בא..וכל השכבה (מי שבא אז) ראו סרט והלכו הבייתה ב11 .. חחח אל תהי בלחץ
תמיד תוכלי לעשות מועד ב' או תיקון יו נואו..

adii1201

New member
אמא שלי לא הרשתה לי

כי זאת אמא שלי...
ולא עושים מועד ב' בהיסטוריה! את לא מתארת לעצמך עם איזה כמויות חומר צריך להתמודד... רק מופרע (כמו צביקה פה!) יעשה מועד ב' בהיסטוריה... ותיקון?! לא נראה לי

אה נו..../images/Emo13.gif

אמא זאת אמא...חחח ותיקון תמיד יש... זה לא אומר שעם הציון הזה תהי מנקה ברחוב...תמיד אפשר לתקן ברור שיש תיקון בגרות ושיפור ציון בכל דבר בדוק!

adii1201

New member
ממש לא... ז"א אין שום תיקון ושום

שיפור ציון! יש לי אך ורק אפשרות אחת והיא לגשת למועד ב'...

Ana Lyn Newkirk

New member
שו מועד ב'?

אני עושה עכשיו גם מועד ג' (אני מתכנן שברגע שאני אפטר מהסטוריה ב', אני אחרוש שוב על הסטוריה א' ואנסה לעלות מה-89 שקיבלתי בחורף
)

התכוונתי שהוא

עושה מועד ב' ותיקון... אבל אני מסכימה שהוא קרייזי מן...

adii1201

New member
אלה טוענת שאפשר לעשות תיקון

למבחן בגרות... אז אני אמרתי שאי אפשר
ואלה, צביקה לא עשה תיקון הוא פשוט ניגש לבחינה שוב ושוב... ורק הוא המופרע מסוגל ללכת ולחרוש ת'חיים שלו עוד פעם להיסטוריה בעוד שכל בנאדם נורמלי מחכה לרגע בו הוא ייצא מהבגרות האחרונה בהיסטוריה ויגיד תודה רבה למורים שלו ולשלום!!!! רק צביקה המופרע מעוניין לשפר את הציון שלו... בניגוד שלאחרים לא אכפת כל עוד הם לא נכשלו...

adii1201

New member
קודם כל רק 3!!!!

ויש לזה סיבה! פעם ראשונה הי לנו בוחן דפוק ולא שמעו טוב בליסנינג ואם זה לא מספיק אז גם מתן הנעל היה איתי בחדר ובפעם השנייה פשוט לא הלך לי טוב! וחוצמזההההההההההההההההההההההההה אתה משווה?!
להיסטוריה אתה צריך לחרוש לפחות שלושה ימים לפניי (היסטוריה א' כן?) לאנגלית אתה לא

נו?רואה?

לא צריך להלחץ... כי תמיד תוכלי לתקן את המבחן בין אם את מופרעת ובין אם את לא

למעלה