חג שמח בנאדם לך ולכל הפורום.. ומצטער שלא עניתי לך.. לא היה אפשר לענות.. לא הייתה שומע מילה!
M MS6 New member 25/5/04 #14 חג שמח בנאדם לך ולכל הפורום.. ומצטער שלא עניתי לך.. לא היה אפשר לענות.. לא הייתה שומע מילה!
ה השנייה מנצר האחמיות New member 25/5/04 #25 היא גמ לא עונה בפון, לא בSMSים.. אניבאדי ראה אותה?! שירנ..תחזרי אלינוווווווווו
M MikeY fReAk New member 25/5/04 #26 אני מתגעגעתתתתת../images/Emo79.gif שירני יש לי דברים מעולים לספר לך^^
ה השנייה מנצר האחמיות New member 25/5/04 #27 גמני מתגעגעת.. אחות שלי,שירני.. בבקשה תחזרי לפה אני ככ צריכה אותכ עכשיו אני ככ מתגעגעת אלייכ אני ככ רוצה לדבר איתכ..להגיד לכ כמה אני אוהבת אותכ.. תחזרי..
גמני מתגעגעת.. אחות שלי,שירני.. בבקשה תחזרי לפה אני ככ צריכה אותכ עכשיו אני ככ מתגעגעת אלייכ אני ככ רוצה לדבר איתכ..להגיד לכ כמה אני אוהבת אותכ.. תחזרי..
M MikeY fReAk New member 27/5/04 #32 יואו../images/Emo7.gif../images/Emo79.gif איך אני אשרוד???? אני חייבת לדבר עם הילדה הזווווווו שמישהו יחזיק אותי
יואו../images/Emo7.gif../images/Emo79.gif איך אני אשרוד???? אני חייבת לדבר עם הילדה הזווווווו שמישהו יחזיק אותי
M MikeY fReAk New member 27/5/04 #35 אני לא יכולה יותר!!!!!!!!!!!!!../images/Emo79.gif אני חייבת לדבר איתה!:|
ה השנייה מנצר האחמיות New member 27/5/04 #36 גרר...גמניי..=[ שירנ..יש לי פול לדבר איתכככככככככ..ואני ככ חייבת אותככ..והפלא' הדפוק שלכ כל היומ תפוסס..גרררררררררררררררררר...
גרר...גמניי..=[ שירנ..יש לי פול לדבר איתכככככככככ..ואני ככ חייבת אותככ..והפלא' הדפוק שלכ כל היומ תפוסס..גרררררררררררררררררר...
ה השנייה מנצר האחמיות New member 28/5/04 #38 אבלה ילדה הזאת מדברת שעות בפון../images/Emo70.gif עם מי יש לה לדבר 24 שעות?!
ב בונבונת בסטייל New member 28/5/04 #39 רוניייייי..אנלא מצליחה להשיג אותכ.. יש לי הודדעת חשובה בשבילכ משירנ...