טופיק חברי הרומח בחג השבועות../images/Emo172.gif
טוב, אני לא בדיוק עמוד התווך של הפורום, אבל חשבתי שיהיה נחמד לעשות טופיק כזה, אז לפחות ניסיתי... תניס: טוב, כפי שאתם יודעים, חג השבועות הוא חג בו מביאים ביכורים ואוכלים גבינות. קרמון:
רק גבינות? גדילן: הי, חלמיש, למה אתה לא שם זר על הראש? מה דעתך על זה? *תולה לחלמיש זר מעשבי ים על הזקן* חלמיש: תשתוק, ידית דלת שכמותך! פרחים גורמים לי להתעטש! *מסתכל על הזר* חלמיש: לא! רק לא עשבי ים! רייסטלין: מי לקח את עשבי התה שלי? *כולם מסתכלים על גדיל* גדילן: זה לא אני! בחיי! זה חלמיש! *כולם מסתכלים על חלמיש* חלמיש: לא אני לקחתי! הקנדר רפה השכל תלה לי את זה על הזקן! *זורק את הזר אל החלב* תניס: נו, אפשר להמשיך? *טיקה, סהר פז ולאורנה נכנסות, שיערן מקושט בפרחים ונושאות כלי נגינה* טיקה: פנו דרך לנו, ביכורים עמנו *לאורנה וסהר פז מנגנות בחלילים ובתופים* טיקה: מי נהר? *כולם מסתכלים על מי נהר* טיקה: מי נהר?!!! מי נהר: *בקול כמעט בלתי נשמע* הך הך הך בתוף, חלל בחליל *מנסה להסתתר מאחורי סהר פז* תניס: ועכשיו ניגש לארוחה!! *קרמון קם בלהיטות ושותה את כל קנקן החלב* קרמון: פיכס! תניס! מה שמת בשיכר? רייסטלין: כסיל! אוויל! זה לא שיכר! זה חלב! *שותה את שאריות החלב ומתחיל להשתעל* *לאורנה טועמת* לאורנה: איזה טעם נורא! מה שמתם בזה, את עשבי התה של רייסטלין? *חלמיש מאדים* חלמיש: אממ... אולי קצת עלים.. נפלו.. *לאורנה מתחילה להחליף צבעים ואז מתעלפת בזרועותיו של סער* סער: אל תדגי, גבירתי הזהובה! אנו ננקום בפושע שעשה את זה! *כולם מסתכלים על גדילן* גדילן: זה לא אני! זה חלמיש! למה אתם מסתכלים עלי ככה? *בום*