חג שבועות שמח

פית אש

New member
חג שבועות שמח ../images/Emo29.gif

אני מקווה שתהנו מחג מוצלח וגבינתי שלכם לילך

חג שמח

רק ששמח וגבינתי לא הולך טוב ביחד... במיוחד לא כששניהם מלווים במנה גדושה של שיעורים... (כן, אפילו עכשיו הם לא עוזבים אותנו בשקט)

Queen of Spells

New member
../images/Emo172.gifחג שבועות שמח לכולם../images/Emo174.gif../images/Emo171.gif

וחופש מהנה...

VVolverine

New member
חג שמח, חברים חדשים וישנים כאחד....

ותגידו... זה
לא מפחיד אותכם קצת???

טופיק חברי הרומח בחג השבועות../images/Emo172.gif

טוב, אני לא בדיוק עמוד התווך של הפורום, אבל חשבתי שיהיה נחמד לעשות טופיק כזה, אז לפחות ניסיתי... תניס: טוב, כפי שאתם יודעים, חג השבועות הוא חג בו מביאים ביכורים ואוכלים גבינות. קרמון: רק גבינות? גדילן: הי, חלמיש, למה אתה לא שם זר על הראש? מה דעתך על זה? *תולה לחלמיש זר מעשבי ים על הזקן* חלמיש: תשתוק, ידית דלת שכמותך! פרחים גורמים לי להתעטש! *מסתכל על הזר* חלמיש: לא! רק לא עשבי ים! רייסטלין: מי לקח את עשבי התה שלי? *כולם מסתכלים על גדיל* גדילן: זה לא אני! בחיי! זה חלמיש! *כולם מסתכלים על חלמיש* חלמיש: לא אני לקחתי! הקנדר רפה השכל תלה לי את זה על הזקן! *זורק את הזר אל החלב* תניס: נו, אפשר להמשיך? *טיקה, סהר פז ולאורנה נכנסות, שיערן מקושט בפרחים ונושאות כלי נגינה* טיקה: פנו דרך לנו, ביכורים עמנו *לאורנה וסהר פז מנגנות בחלילים ובתופים* טיקה: מי נהר? *כולם מסתכלים על מי נהר* טיקה: מי נהר?!!! מי נהר: *בקול כמעט בלתי נשמע* הך הך הך בתוף, חלל בחליל *מנסה להסתתר מאחורי סהר פז* תניס: ועכשיו ניגש לארוחה!! *קרמון קם בלהיטות ושותה את כל קנקן החלב* קרמון: פיכס! תניס! מה שמת בשיכר? רייסטלין: כסיל! אוויל! זה לא שיכר! זה חלב! *שותה את שאריות החלב ומתחיל להשתעל* *לאורנה טועמת* לאורנה: איזה טעם נורא! מה שמתם בזה, את עשבי התה של רייסטלין? *חלמיש מאדים* חלמיש: אממ... אולי קצת עלים.. נפלו.. *לאורנה מתחילה להחליף צבעים ואז מתעלפת בזרועותיו של סער* סער: אל תדגי, גבירתי הזהובה! אנו ננקום בפושע שעשה את זה! *כולם מסתכלים על גדילן* גדילן: זה לא אני! זה חלמיש! למה אתם מסתכלים עלי ככה? *בום*

Marina 13

New member
חחח אהבתי מאוד!../images/Emo29.gif../images/Emo42.gif../images/Emo173.gif

ד"א,סייבר- קיבלתי רק היום את התמונה של מגדל סילבנסתי (באימייל), הקטע בזה-שכבר גמרתי לצייר את הציור שלי,בכל זאת תודה.... זה לא Smug מהוביט?

למעלה