חג שבועות שמח מאחלת לכולנו חג שבועות שמח וטעים
א אוריתוש 5 New member 22/5/07 #2 השווצה קטנה לכבוד חג השבועות ../images/Emo158.gif../images/Emo171.gif מזמינה אתכן להציץ במטעמי חג השבועות שהכנתי, ומוצגים לראווה בפורום השכן. חג שמח, מתוק וטעים לכולנו!
השווצה קטנה לכבוד חג השבועות ../images/Emo158.gif../images/Emo171.gif מזמינה אתכן להציץ במטעמי חג השבועות שהכנתי, ומוצגים לראווה בפורום השכן. חג שמח, מתוק וטעים לכולנו!
א אמא של מורני New member 22/5/07 #3 היא גדולה ! היא גדולה ! היא גדולה !!!! את ההגדרה ל"אשת חייל מי ימצא" !! מתי את מספיקה?????????????? לכולם חג שבועות שמח
היא גדולה ! היא גדולה ! היא גדולה !!!! את ההגדרה ל"אשת חייל מי ימצא" !! מתי את מספיקה?????????????? לכולם חג שבועות שמח
ח חובקים חלוםם New member 23/5/07 #8 יישר כוח כשרונית שכמותך איזה חג משמיןןןןןןןןןן ולבן לבן ויפההההההההההה
מ מירבי* New member 23/5/07 #9 וואו זה מדהים!!! כל הכבוד על ההשקעה, הכל נראה טעים ויפה מאוד. תבורכי יקירתי
ט טליוש האחת New member 22/5/07 #4 חג שמח../images/Emo24.gif חג שמח לכולן חג עם הרבה לחיים ולזוג שלי חיבוק גדול והיה לי כיף אתמול
O ooortalll1 New member 22/5/07 #5 שבועות שמח כולםםםםם../images/Emo173.gif אוהבת אתכן אתן חמודותתתתת וזו הפעם הראשונה שדברתי עם עוד כאלו שיש להן תסמונת כמו שלי.
שבועות שמח כולםםםםם../images/Emo173.gif אוהבת אתכן אתן חמודותתתתת וזו הפעם הראשונה שדברתי עם עוד כאלו שיש להן תסמונת כמו שלי.