חג שבועות שמח! יאללה השפרצות
P PinkWin New member 22/5/07 #2 ../images/Emo171.gif../images/Emo173.gifחג שמח../images/Emo158.gif../images/Emo172.gif תזהרו לאכול הרבה גבינות שלא יהיו לכם ש*****ם סתם בצחוק. שיהיה חג שמח מחר יום המים
../images/Emo171.gif../images/Emo173.gifחג שמח../images/Emo158.gif../images/Emo172.gif תזהרו לאכול הרבה גבינות שלא יהיו לכם ש*****ם סתם בצחוק. שיהיה חג שמח מחר יום המים
ה הילי פילי New member 22/5/07 #5 חג שבועות שמח../images/Emo70.gif סלינו על כתפינו - ראשינו עם גוונים אני סתם מתלהבת כי חידשתי היום את הגוונים שלי ויצא מהמםםםםםםםםםםם
חג שבועות שמח../images/Emo70.gif סלינו על כתפינו - ראשינו עם גוונים אני סתם מתלהבת כי חידשתי היום את הגוונים שלי ויצא מהמםםםםםםםםםםם
ה הילי פילי New member 22/5/07 #18 רציתי לרשום אבל פחדתי מהקטילה שתבוא אחרי זה ואין לי תמונה - מה אני נראית לך פאקצה??
R rotesh8 New member 22/5/07 #31 את רוצה להסביר לי את המשפט האחרון../images/Emo35.gif כי ממה שאני מבין היו המון גברים אחרים שלא זכרו?... ולא ענית לי על השאלה: איזה גוונים?
את רוצה להסביר לי את המשפט האחרון../images/Emo35.gif כי ממה שאני מבין היו המון גברים אחרים שלא זכרו?... ולא ענית לי על השאלה: איזה גוונים?
ה הילי פילי New member 23/5/07 #43 לא מדברת על משהו ספציפי אבל ידוע שלגברים יש זיכרון של צב והם בקושי איך קוראים לאישה שאיתם ולגבי השאלה השניה - בוא נגיד שאני די דומה לה
לא מדברת על משהו ספציפי אבל ידוע שלגברים יש זיכרון של צב והם בקושי איך קוראים לאישה שאיתם ולגבי השאלה השניה - בוא נגיד שאני די דומה לה
B b0redavid New member 23/5/07 #36 שהצטרפת לפורום שלחת 3 תמונות. או שזאת היתה מישהי אחרת.. את לא זאת שחשבתי שהיא ג'ינג'ית ובסוף יצאה צבועה כזה? מזה חשוב, העיקר שאת הבנאדם הכי מקושר בתפוז, היפ היפ הוריי!!
שהצטרפת לפורום שלחת 3 תמונות. או שזאת היתה מישהי אחרת.. את לא זאת שחשבתי שהיא ג'ינג'ית ובסוף יצאה צבועה כזה? מזה חשוב, העיקר שאת הבנאדם הכי מקושר בתפוז, היפ היפ הוריי!!
B b0redavid New member 23/5/07 #38 בעצם אני חוזר בי, סורי.. ראיתי את התמונה בעולם שלך, והבחורה שאני דיברתי עליה היתה יפה.