חג ראשון בלעדו

SABI123

New member
חג ראשון בלעדו

הדבר שכי חששתי מימנו היגיע והינה החג הראשון בלעדו כולם מסביבי חוגגים ושמחים אני עוטה על פני מסכה ומחייכת אבל בפנים אני אני גוססת כואבת וניזכרת איך שי היה מחכה לחג הזה שהוא יוכל לעבוד בו ובמה שהוא היה מקבל הינו נוסעים בפסח. הבטחתי לעצמי שאני בפסח לא אהיה בבית ולא אחגוג את החג אני מקוה שאני העמוד בזה. כל יום בלעדו זה כמו נצח לפעמים בא לי להצטרף אליו , הינו נשמות תאמות שעשו הכל ביחד אז למה פה זה לא קרה למה אני לא נימצאת איתו או למה הוא לא נימצא איתי פה במקום שהוא היה צריך להיות ליראות את בנותו גדלות ונהפכות לעלמות חן , ובנו הקטן גדל זה פייר

למה שאלות שלא שואלים

אם את רוצה להתקדם בחיים , האמיני לי שיבואו חגיחם נוספים , הנה פסח בקרוב שבהם המשפחתיות חזקה מאד , אז תנסי לא לשאול למה זה קרה, תנסי לשאול איך להתקדם לעתיד בדרך הכי יעילה , שתתרום לחיזוק הרגש והלב יקירה הילדים יגדילו זו דרך העולם , את צריכה לשרוד את הכל כך תנצחי את הקשיים , סליחה אם אני קשה איתך , אני פשוט מעשית , עברתי אובדנים, לצערי הספיק לי לשבת שבעה 3 פעמים ומצאתי שזהב הנוסחה שעזרה לי לשרוד את החגים והשבתות , לשרוד עם חיוך ותחושה טובה בלב יעבור זמן את תתחזקי ותביני טוב למה אני התכוונתי בתשובה שלי

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifפסח בא../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifליל סדר עם עמותת נאווה

פסח הוא חג משפחתי ואכן קשה לנו...יש המחפשים שינויי אוירה רחוק מהמשפחה...עמותת נאווה מארח משפחות של אלמנים אלמנות בליל הסדר ,במחיר סמלי,...קבלתי המלצה חמה מחבר בפורום שכבר מספר שנים עורך שם ליל סדר. מצרפת את ההזמנה ששלחה לנו חווי מהארגון ,לפני שנה .מי שמעוניין מוזמן לפנות ולהצטרף לאירגון http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1237&MessageId=127788261

למעלה