חג קן שיכון המזרח:)

חג קן שיכון המזרח:)

קן שיכון המזרח חוגג 27 שנים בתאריך 24.5.2008...בקן שיכון המזרח,רחוב שדרות יעקב 53 ראשל"צ. שעות וכל השאר,יהיו בהמשך.. תבואו.יהיה אדיר:] אה כן, חג שמייח!

מאמי, יש לך בגרות בסוציו' יום אח"כ...

אני ממש רוצה לבוא, אבל בגרות וזה

יומיים**

וואלה מה את אומרת,אני יודעת..אבל זה התאריך היחידי (לצערי הרב...),אז זה מה יש... ואם תמצאי לך טרמפ רק לערב,אז זה יהיה טוב (מיכאל או משהו כזה??) ואם לא,אז לא נורא... אוהבת אותך=]

techno girl

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo198.gif../images/Emo71.gifבלובלובלו.../images/Emo40.gif.

אני כל כך רוצה לבוא.... אולי אמא תסיע אותי לשיכון ובחזרה? D: לא. בעע=/ חןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן או ריייייייייינה מצאו נא לי דרך להגיע.... אני רוצה!

מונית שירות?

הממ אני חושבת..שיש מוניות שירות מירושליים לת"א ומת"א לראשון(מתל אביב לראשון יש בטוח)סתומרת לתחנה מרכזית בת"א,כדאי לך לבדוק את זה. או שתאספי איתך כמה ירושלמים חח או חבר'ה מהקן שרוצים לבוא(תגידי לחבר'ה וזה..)ואז תזמינו הסעה לכיוון הלוך,וחזור כבר יש אוטובוס מראשון לירושלים בטוח. דברי איתי כפרוש: )

techno girl

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo198.gif../images/Emo71.gifחח

לא חשבתי על מוניות שירות... רעיון טובD: אם אף אחד לי יסע איתי אני אאלץ להסתדר עם המוניות שירות... נמנמ אני שונאת נסיעות ארוכות לבד:( לא נורא, בשבילך הכל:) מתה עלייך

techno girl

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo198.gif../images/Emo71.gifנמנמנ...

אנלא יודעת... משומה אני לא רואה אותם מזיזים את ישבנם העמיד ונוהרים לשיכון... מה שכן אני אעשה הכל כדי לבוא (גם אם זה אומר לנסוע לבדדדד
)..... אוהבת את שתיכן:) ואנא, חדשוני על הנזם. כן אמבה יקרה שלי, עשיתי היום^^

למעלה