חג קן שיכון המזרח 25!!

חג קן שיכון המזרח 25!!

הנה זה מגיע.. לאחר שנה שלמ של עבודה... הוא מגיע בצעדי ענקקקקקק קבלו אותו במחיאות כפיים... חג קן קלאסי =) (כי דבר כזה עוד לא ראיתם בחיים...) החג קן יערך ב 8.7.06 בקן שיכון המזרח (שד' יעקוב 53 ראשלצ) השעה: בואו נגיד לעכשיו 7 וחצי כולם כולם מוזמנים ואנחנו מקווים לראותכם!!

פורה

New member
../images/Emo207.gif

יאלה! גמני... לנו יש לא חג קן, אלא חנוכת קן שרציתי להזכיר עליה.... יהיה ערב מטוררררף!!! אז זה יהיה ביום שבת הזה בערך ב-7 וחצי (אם לא שינו לי את הלו"ז שוב!)

פורה

New member
טוב, לא ציפיתי שתגיעו מראשון

לכרמיאל, אבל בכל מקרה..שלא תגידו שלא אמרתי! חחחחח וואי, רק עכשיו חשבתי על זה, אתם מכירים את נועם? הוא גם היה בקן בראשון..שחכתי את השם משפחה שלו.. הוא עכשיו בצבא

jast

New member
את מתכוונת לבראל?

הוא היה משיכון ואז הוא היה קומונר בקריית חיים בצפון מערבי.

נועם?!:S מה הוא היה?קומונר?!

בכל מקרה,יש לו שם יפה חחחח...

אמממ במקרה אני עושה טלפונים של

בוגרים אז לא ניראה לי שיש..... אבל שי ויוני אמרו שהם יביאו עוד בוגרים של הקן אז כניראה יש איזה ואני לא יודעת

=) יאא אדם =)

כן אחיו מעצבן.. לא מאמינה שהם מאותה משפחהה... איזה כייף.. לראות תא אדם =] (הוא הייה הקומונר הראשון שלי, בכלל בזכותו אני בתנועה)

יופי אני שמחה אני בטוחה שהוא יהיה

שמח שאת יוצאת לשנת שירות..... את שומעת אני עושה לו כזה "גבי ממצב אתה יכול להביא לי את המספר של אדם אני רוצה להזמין אותו לחג קן" אז הוא אומר לי "לא רוצה להגיד לך את המספר שלו" ומתחיל לקלל "אני לא רוצה שהוא יבוא לשם" אבל אחר כך מיכל השיגה את המספר שלו והתקשרתי אליו

jast

New member
אבל גבי חמוד...

הוא כזה.. ערס חמוד כזה.. מצחיק.

הוא יודע שאני יוצאתת

הוא חלק מצוות פלך.. הוא גם אחראי על צוות פוליטי פלך.. פשוט לא יצא לי לראות אותו כמה זמן אז זה תמיד כייף לראותת שוב פעם מישהו יש את המספר שלו ביומן.. יש לו פלאשמוצ

פורה

New member
אנחנו מדברים על אותו נועם??

שנראה כמו ילד עם תסמונת דאון?? חחחח

למעלה