פסח אחלה../images/Emo6.gif הרבה עבודות, אבל אחלה!
קיבלנו המון עבודות. ובאמת, ה-מ-ו-ן. עבודת הגשה ב
מתמטיקה (כן כן), שזה שיא (!) הטימטום. מה שמאלץ אותי, בפעם הראשונה בחטיבה, להכין שיעורי בית במקצוע הזה. התחלנו לעבוד בכיתה, והתייאשתי מאוד מהר. אני שונאת לפתור תרגילים כשצריכים להגיש את זה, או לבדוק. שקד, שיושבת לידי (ואגב, התנצלה מאוד בנוגע למה שהיא עשתה לי עם הקטע של מתמטיקה, ידעתי שזה לא מתאים לה), התייאשה יותר מהר ממני. כמו במבחנים במתמטיקה שהיא מקללת תוך כדי (XD), היא התעצבנה. אני: "איפה את?" שקד: "בתרגיל השלישי, לא הולך לי ><#@!" אני: "לעזור לך?
" שקד: "המ. טוב
" אני: *מסבירה לה* היי, רגע, למה שלא נעשה את זה ביחד?! שקד: "ביחד?" אני: "נו כן! את יודעת שאני עצלנית בנוגע לתרגילים האלה. נעשה חצי-חצי!" שקד: "
אומג, גאוני." אני: "תתחילי." שקד: "אה, נכון.." *פותרת את התרגיל* אז התחלקנו. כל אחת עושה 30 תרגילים. יצאנו די פסדר בנוגע לזה, חפיף. נפגשנו היום, עבדנו על זה. נשארו לה 21 תרגילים. אני ביקשתי לעשות את כל הנושאים של גיאומטריה, כי זה הכי כיף. היא הסכימה מאוד מהר - אני חייבת לציין. (היא לא סובלת את זה) אז לה נשארו 21, ולי 19 תרגילים. נורא נורא קל. אני בטח אסיים את זה היום או מחר בשיעור, וככה שיש פחות עבודה לפסח. מה עוד? אנגלית. לא הגעתי (בהסכמה!) לשעה הראשונה היום. היה אנגלית. כל כך לא היה לי כוח
נו. אז אבא הסכים שאני אשאר. באלוהים, איזה כפרה האבא הזה. מרשה לי להשאר בבית, כי הוא יודע שאני משלימה. אז הגעתי לביה"ס בשעה השניה. כל החברות שלי לא הבינו מה אני עושה שם, והתחילו להקרע מצחוק. כי הם לא זיהו אותי (הסתרקתי, לשם שינוי) ולבשתי קצר (עוד יותר מוזר, אני תמיד עם ארוך). אז זיהו אותי, קפצו עלי, חיבוקים והכל. שקד הביאה לי את הדף עבודה ב
אנגלית (
), עבודה על ספר. לעזאל. אני גרועה טיחו (XD) באנגלית. נסתדר, שקד תעזור לי
זו כמו שפת אם אצלה והכל. טובנו. הממ.. מה עוד.. עבודה ב
מדעים. אימא של שקד (בונא, כמה פעמים הזכרתי אותה פה
) מורה למדעים, אז היא עזרה לנו. אני כתבתי את כל מה שהיא אמרה (כי לשקד יש כתב נוראי. היא פירמטה את המחשב ועוד אין לה word, אז הייתי צריכה בכתב יד), ובינתיים שקד עשתה עוד תרגילים במתמטיקה. דרך אגב, אם כבר "אימאשלשקד". מסתבר שאימא שלי, אחיות שלה ובנות דודות שלה, גדלו ביחד עם אימא של שקד, אחותה, בעלה (!), וההורים והכל. קיצר, פגישת מחזור באירגונים
הולך להיות כזה מצחיק. ראינו תמונות, והכל. טיהי. המפ, כן. אז אני מקווה להסתדר עם כל העבודות. יש גם בוחן ב
גיאוגרפיה ללמוד אליו, ישר אחרי פסח. ועוד מבחן ב
ערבית שאני חייבת לחרוש. (ולא להבריז, לשם שינוי
) רק מעודדת אותי המחשבה שמחר יש מבחן ב
לשון (זה כיף וקל) - ואז יוצאים לחופש. דרך אגב, מחר בבוקר יש לי תור לרופא אףאוזןגרון, כדי שיבדוק מה זה הגוש המוזר שצמח לי ( :S ) באוזן. ואז חופש. ואז טיול של כל היום לפלמ"חים. ובנדוד שלי גר ליד, אז הוא יצטרף ב"הפתעה" D: ואז.. אייייייילת. כמה ימים של כיף עם אותו בנדוד ואחשלו ואימאשלהם. המפ, וחוזרים מאילת. ואז יום שיפוצים בבית, משמע אני מתנחלת אצל משפחה במושב/קיבוץ ליומיים. ולמחרת (!) מפגש. מקווה שאוכל להגיע. ואחרי שלושהימים ליל הסדר. ולמחרת חברה מרחובות באה לישון אצלי, ובבוקר (ב-16, אתם מוזמנים!) אנחנו נוסעות לעזריאלי. ורון יהיה שם 3> גאאדדדדד. מה עוד, מה עוד.. אני חושבת שזהו. הרבה משפחה, הרבה חברים, הרבה לימודים, הרבה כיף, הרבה לישון, הרבה רון, הרבה חיבוקים, הרבה... דברים. 3> פסח נפלא לכם.