חג פסח כשר ושמח

חג פסח כשר ושמח

לכל חברי הפורום ולכל בית ישראל.. מי יתן ונזכה בקרוב לאכול מן הזבחים ומן הפסחים בבנין בית המקדש במהרה בימינו.

חג פסח שמיייח! ../images/Emo140.gif

לכול חברי הפורום היקרים והיקרות..!
ול "נאמן למקורות"- תודה לך על שפתחת פורום שעוזר להרבה אנשים אני למדתי הרבה דברים בפורום ואני רוצה להודות לך רבות .. ישר כוח! ותודה שנתת לי את הזכות לזכות את הרבים
אוהב אותך :)
ותודות ל: מנהל ולאנשים ולנשים שעונים על התשובות בפורום תודה על ההשקעה המרובה שלכם!! אשרייכםו ישר כוח עצום!! תמשיכו כך..........!
תהנו בחג ....! ותלמדו תורה
.. זה חשוב
ושייהיה לנו חג שמח כשר ומועיל! וכמו שהמנהל אמר:
מי יתן ונזכה בקרוב לאכול מן הזבחים ומן הפסחים בבנין בית המקדש במהרה בימינו.

חג שמח וכשר לכול חברי הפורום

שחג זה יביא לכם אורה ושמחה ישועה ונחמה וגאולה ומשיח צדקנו יגיע במהרה

אופירA

New member
מנהל
פסח כשר ושמח מאוד לכל עמ"י

רציתי בהזדמנות זו להודות לכל השואלים והעונים, על המקום שנתנו לי בשיתוף בידע. מלבד ההנאה הגדולה לענות לאחרים, והדרך להעביר באופן חיובי את הזמן הפנוי - הרי בזכות השואלים בפורום פתחתי ספרים, רעננתי ידע, נזכרתי, והתוודעתי למה שלא ידעתי בפרוטרוט. בלי השאלות שלכם אין לי טיפת מוטיבציה לפתוח ספר, ללמוד, להתעשר. בחיים שלי לא למדתי כ"כ הרבה פירוש רש"י ורש"ר הירש כמו בשביל לענות לאנשים תשובות. תקופות ארוכות לא פתחתי קיצוש"ע, הלכות שבת ואת המחברות שכתבתי בשקדנות בשנים עברו - ורק בזכותכם רעננתי ידיעות, נזכרתי, התחדשתי, שאלתי פוסקים דברים שלא היו סגורים אצלי, שלא היה לי כוח לשאול בשביל עצמי. והחשוב מכל - נזכרתי מחדש בחוויית התאווה של הלומד בתחילת הדרך. ברצון העז לדייק בכל עניין ועניין. אז תודה לכולם על הכל.

למעלה