חג פורים

חג פורים ../images/Emo148.gif

בוקר של אור לכולנו יש הכנות לחג פורים? השנה אצלנו יהיה בעזרת השם שמח ומבדח במיוחד!! ביום שישי בערב מסיבת תחפושות למבוגרים - אני ככל הנראה מתחפשת לצועניה בשבת תהלוכת העדלאידע המסורתית של הישוב שלנו - מעין שלי קליאופטרה יפיפיה!!! הזמנו חברים רבים לתהלוכה ולארוחה לאחר מכן (ואני עוד עובדת בערב!!!) והשנה החלטתי שאפילו שאין לי זמן/כוח אני רוצה להכין משלוחי מנות... אז היום בצהריים מעין ואני נכין עציצי ממתקים לחברים/שכנים/משפחה. איזה כיף! אני ממש מרגישה את אווירת החג. איך אצלכן?

א י ו ש י

New member
"משנכנס אדר מרבים בשמחה"../images/Emo13.gif

חג נפלא!! איזה יופי מה שכתבת, נשמע כיף לא רגיל
ביום חמישי יש לנו מפגש פורום מודיעין, באים מחופשים, אני אהיה
קסם רוצה להיות
, בנתיים התחפושת עדיין באריזה, צ'וצוק לא מוכן למדוד חחחחחח יש לנו גם עדלאידע שבטח נלך שולחת משלוחי מנות לחברות
חג נפלא ושמח!!

אין לי כח לכנפיים :)

גם אני רציתי נורא להתחפש לפיה אבל להיסחב עם כנפיים על הגב במסיבת ריקודים? אין לי כח. איזה יופי הפורום שלכם במודיעין, זה כיף גדול! תהני ותבלי :)

nataly36

New member
עדין לא כל כך בהכנות

הורדנו את ארגז התחפושות מהגג (עם השנים הצטבר לנו מלאי של תחפושות... ) , הילדים חגגו במדידות, אך כבר יודעים מה יתחפשו - אחת מלכת הפרחים,ובעצם.... זהו! האחרים גדולים מדי בשביל תחפושות מסודרות, והמפקדת עוד לא מתחפשת (או שמתחפשת לתינוקת!!) אבל אפייה מסיבית מתוכננת בשביל לשלוח משלוחי מנות לחברים וקרובים..... דווקא אוהבת את זה, נעים וחגיגי כזה!

בני כמה הילדים שלך

אם אפשר לשאול? לאפות, אוי איזה כיף לך! אני לא יודעת לאפות, רק לבשל. ואני גם לא רוצה ללמוד כי אני מאוד אוהבת עוגיות תה למיניהן והדיאטה... לא מומלץ לי להתחיל לאפות חחחחחח מלכת הפרחים זו תחפושת יפה!! מעין שלי הבוקר התחפשה לקליאופטרה ומצוידת במשלוח מנות הלכה לבי"ס.... איזה יפה זה!

גילור

New member
וואלה, אוירת חג במיטבה../images/Emo24.gif

גם אצלנו. ואני מתה על החג הזה בפרט ועל החודש הזה בכלל. אז כאן, עכשיו מכינים תחפושות למחר - אני אהיה
, עידו יהיה
. נועה תתחפש ביום שישי לגן ותהיה כלה או רקדנית פלמנקו (מה שהיא תבחר מבין שתי התחפושות שבבית). אתמול הכנו שפע של אזני המן עם 3 מילויים שונים: שוקולד נוטלה, חלבה ותמרים. יאמי! ובכלל שמח ומבדח לי

איזה יופי של מצברוח גילור

עשית לי חיוך ענקי על הפנים ממש מקפצת ההודעה שלך חחחחח גדול!!

../images/Emo148.gif אצלי הילד שאני עושה לו פרח

קבע לי מסיבת תחפושות אז כנראה אני אתייצב אצלו עם משלוח מנות שאני עוד מחפשת דרך יצרתית להכין לו ולאחיו ( כלומר 2 רעיונות יתקבלו בשמחה ) וכנראה אני אתחפש לגור נמרים יש לי בערך תחפושת משנה שעברה
חוץ מזה אני עדיין רוצה להכין משלוח מנות קטן לחבר שלי משהו סימלי כזה שישמח אותו
. ובנושא תחפושות אחותי הקטנה ( בת 3 ) מתחפשת לפו הדב חיפושית וליצן אין לי מושג אם זה יהיה מעורבב או כל פעם משהו אחר אבל נראה לי שהיא תהנה מזה .

כיף גדול להיות ילד

ובגלל זה אני לא מוותרת על תחפושת מדליקה במסיבה שלנו המבוגרים. זה ממש כיפי. משלוח מנות אנחנו עשינו כעציצי ממתקים. יצא ממש יפה ומדליק.

קטיפ

New member
כן זה עונג להיות ילדה

אני זוכרת שכילדה אמא שלי חיפשה אותי פעם לסקנדינבית..... תארו לכן לפני 40שנה בדימונה.....סקנדינבית...נראה לי שהיה חשוב לה שיהיה משו מיוחד... מי ידע אז בכלל מהי סקנדינביה:)))), היא התאמצה מאוד והיא מאוד מסורה עד היום תחפושת אחרת שאהבתי מאוד ואני זוכרת את ניחוח השמחה עד היום הייתה שלגיה..... כמה שאהבתי להיות שלגיה צחורה עם פתיתי שלג -צמר גפן מוצמדים לשמלה.... וכשבגרתי כסטודנטית אימצתי לי את צארלי צפלין כתחפושת וכאורח חיים.... הומור שזור בעצב... כן זה עונג להיות ילדה ותענוג להיות אם. |

איזו תחפושת מדליקה!

התחפושת הכי שונה שלי היתה סופרמן.... ילדה בת עשר שהחליטה שהיא מתחפשת להכי בן שרק אפשר - סופרמן.... יו כמה צחקו עלי אז חחחחח

למעלה