חג פורים שמח

zanet

New member
חג פורים שמח

מקבץ מאפינס, מאפינס שוקולד לפי פירגה, ומאפינס תפוז של קארין , מאפינס תפוז לפי קארין:: 1 כוס סוכר 2 שקיות וניל 1 כוס מיץ תפוזים 3/4 כוס שמן 3 ביצים 3 כוסות קמח תופח לערבב הכל , שמתי סוכריות גומי מעל ניתן לשים חופן שברי שוקולד , סוכריות וכו' להניח במנז'טים ואופין ב- 180 מעלות למשך 20 דקות מאפינס שוקולדהשל פירגה: כוס אבקת שוקולית 2 כוסות קמח 1 שקית אפיה כוס סוכר 2 ביצים כוס שמן לערבב להוסיף 2 כוסות מים רותחים להכין במנז'טים ולאפות אני אביבה הנחתי מטבעות שוקולד, ועל חלק המסתי שוקולד מריר וסוכוריות מעל

zanet

New member
אוזני המן לפי המתכון של יוכי שלנו, בצק 1, 2,3

zanet

New member
ואין אין על הבצק מעמול של פנינה קדם

כזה נוח וטעים מעמול לפי מתכון של פנינה קדם פורום מתכונים תפוז 1 ק"ג קמח 2 כוסות סולת 2 מרגרינה כוס שמן 1 אבקת אפיה 1 ו-1/3 כוסות מים ללוש לבצק לחלק לכדורים קטנים ולמלא כל אחד ב: אגוזים טחונים גס קוקוס קנמון וסוכר לצבוט בצובטן לקבלת צורה יפה לאפות עד שהקצוות זהובים בחום בינוני גבוה אחרי שהעוגיות מתקררות לטבול או לפזר אבל לא מעט אבקת סוכר אני הכנתי עם תמרים וקינמון וחלק עם תמרים ואגוזים אני אביבה מלאתי בממרח שוקולד

cial 1

New member
אביבה ממש הוקסמתי מהמתוקים../images/Emo154.gif שלך יישר כח

עבדת השקעת ויצא טוב באמת הצורה הגשה מכובדת אמן תמיד מתוק בביתך לכול בני המשפחה שבת שלום גם חני

יוכי68

New member
אביבה, שיחקת אותה בענק, איזה יופי

אותי מעניין מה זה המאפינס עם הריבה?

zanet

New member
שבוע טוב יוכילה, זה לא ריבה, זה חטיף קוקוס

חתכתי אותו לחתיכות ושמתי על המאפינס , ועל חלק שמתי סוכריות גומי

למעלה