חג פורים שמח

• פותח הנושא kampf
  • פורסם בתאריך

kampf

New member
חג פורים שמח../images/Emo151.gif

עוד פורים הגיע,השקמה מוקדמת לבישת התחפושות וסידור אחרון,זהו אני אחרי. כמו כל דבר, הולכים קונים משקיעים תופרים מבזבזים כסף וכו' ..... והופ..... זה עובר. וכמובן איך לא ?? הגשם כרגיל לא מפספס אבל די עם התלונות העיקר שהילדים שמחים ומאושרים נכון? שיהי לנו פורים שמח מלא צחוק וחיוכים. שגב

בוקר טוב ,../images/Emo42.gif

היום יום נעים ...מקווה שמזג האויר לא ישבש את החג... אז פורים שמח ....|
מצפה לראות תחפושת ...קצת חסר לי שכבר אין את מי לחפש ,לאפר ... והיום יום האשה הבן לאומי ...להזכירנו על חוסר השוויון.... אך אתן חוגגות את יום האשה ?

קולולולו ....יום האישה

אז זהו ..חשבתי כבר לא לחגוג היום ..והנה ..הפתעההההההההההההה חברה הזמינה אותי לחגוג במרכז קסטרא בחיפה ..יריד יוצרים של נשים ולאחריו ארוחת ערב ! הבוקר טילתי בנהריה ראיתי ילדים מחופשים , כייףףףףףף ובקריון קבלתי פרח לכבוד יום האשה
כייף לקבל פרח באמצע היום מבחור חייכן ... פנקתי את עצמי בבושם טוב ...וישבתי עם בת אל לקפה ושיחה ... יום טוב לכם ...

יום האישה....

לא חגגתי את יום האישה, כן זה נחמד לקבל פרחים, או איחולים, או מתנות בקניונים אבל אני לא רואה טעם, לחגוג יום אחד בשנה, כשאני יודעת שבאיזה מקום רחוק או קרוב, נשים מוכות, מושפלות, נאנסות ונרצחות ע"י בעלים פרימיטיבים, "יום האישה" לא מזיז להם....... אז זוכרים שיש חוסר שיוויון ולמחרת כאילו כלום....

חג פורים שמח

הערב בסיום התענית יקראו בבית הכנסת את המגילה שבה יסופר איך התהפך הגורל= הפור לחיים טובים ומאחלת לכולם שהחיים ישתפרו להם כמו עוף החול האגדי וימצאו את כוחות הנפש לבנות חיים חדשים מלאים באור ואהבה לעטוף את אצמם את הילדים באם יש ולחזור למחוזות החיים לזכור באהבה את ההולכים ולחיות ולהמשיך את החלומות שלכם לעזור לילדים שנותרו לחיות מתוך מקום של שמחה כי את הנעשה אין מה לשנות אלא לתת להם לחיות חיים בריאים ככול הילדים המון כוחות שולחת לכולם ולכולן לחג שמח , אפילו אם בלב יש קצת כאב

למעלה