חג שמח לכום
אני עוברת כרגע תקופה לא קלה, קצת בדאון,
אבל אני אדם אופטמי מקווה שיעבור במהרה גם הבל שלי קצת קשה לה לאחרונה , אני מחזקת את ידיה יום יום היא היתה בפגישת אינטק במרפאה בתל אביב והרופאה שם אמרה שיכניסו אותה לתור במהירות רק שזה כמו שידוע לוקח זמן לאחרונה היא קצת באפיסת כוחות למרות שהיא נהדרת היא מחזיקה מעמד יפה מאד לא קל לגור לבד לבד אחרי שכל הזמן היא היתה תלויה בי ורק בי אבל אני גאה בה מאד ואומרת לה את זה יום יום בכל שיחת טלפון שלה שהן לאחרונה רבות, אני מנסה לשכנע אותה שאולי כדאי לה בכל זאת לנסות לקבל קצת עזרה תרופתית, היא מאד לא רוצה כל יום אני מטפטת לה קצת, לא רוצה ממש ללחוץ על מנת לא להרתיע אותה לפני שבוע היא ראתה מישהו שדומה למישהו שהיתה בעבר מאוהבת בו והוא התאבד קשה לה מאד להיזכר בבחור הנ"ל ולו לנסות לבוא אליו, היא רצתה שוב לפגוע בעצמה ולחתוך, לשמחתי עצרתי אותה בשיחה מאד ארוכה ושיכנעתי אותה שלא לעשות את זה שוב, זה עבר אבל מאז היא לא ממש בכוחות מקווה שהמרפאה יזרזו את התהליך כי היא צריכה לפחות שיחות אם לא גם תרופות. אבל אני איתה בקשר יום יומי, היא מתקשרת כמעט שלוש פעמים ביום אלי, לפחות אני שמחה שהיא ממשיכה ללכת לעבודה, זה נותן לה מסגרת קבועה והיא יוצאת קצת לפאבים עם החבר שלה, אני מקווה שלא תהיה נפילה, ואם היא תבוא שלא תהיה חזקה, כי היא ממש התקדמה יפה היא חיה בזכות עצמה והתחזקה מאד, המצב שלי גם די מדאיג אותה, ואני כל כך מאושרת מזה שאכפת לה והיא רוצה לעזור לי,נשמה שלי מתה עליה. מצטערת אם קצת העמסתי עליכם ביחוד בחג, אבל ההייתי צריכה קצת להוציא החוצה, אתם יודעים איך זה. שיהיה לכם חג פורים נהדר ומקסים. שמחה שאתם כאן.