חג פורים שמח ומבדח

ד קובי

New member
נו איך היה סבתא זפטה יש תמונה?

הדמות שהשרישה בנו חנה לסלאו הענקית

ד קובי

New member
חג פורים שמח ומבדח ../images/Emo149.gif

לכל האנשים הנפלאים בפורום אני רוצה לאחל לכם ולבני משפחתכם חג פורים שמח המונמון אושר אהבה והכי חשוב בריאות. אז תהנו מהקליפ המצורף (הדליקו רמקולים) שלכם קובי

sarit743

New member
חג שמח לכולם../images/Emo149.gif

קליפ נהדר קובי, גרמת להרבה חיובים על הבוקר, ממשיכה את היום בחיוך. שיהיה חג שמח.

ד קובי

New member
היי שרית תודה ואני כולי תקווה ש...

היה לך יום נחמד ומחוייך...

א ו ס ו ש

New member
חג שמח לכום

אני עוברת כרגע תקופה לא קלה, קצת בדאון,
אבל אני אדם אופטמי מקווה שיעבור במהרה גם הבל שלי קצת קשה לה לאחרונה , אני מחזקת את ידיה יום יום היא היתה בפגישת אינטק במרפאה בתל אביב והרופאה שם אמרה שיכניסו אותה לתור במהירות רק שזה כמו שידוע לוקח זמן לאחרונה היא קצת באפיסת כוחות למרות שהיא נהדרת היא מחזיקה מעמד יפה מאד לא קל לגור לבד לבד אחרי שכל הזמן היא היתה תלויה בי ורק בי אבל אני גאה בה מאד ואומרת לה את זה יום יום בכל שיחת טלפון שלה שהן לאחרונה רבות, אני מנסה לשכנע אותה שאולי כדאי לה בכל זאת לנסות לקבל קצת עזרה תרופתית, היא מאד לא רוצה כל יום אני מטפטת לה קצת, לא רוצה ממש ללחוץ על מנת לא להרתיע אותה לפני שבוע היא ראתה מישהו שדומה למישהו שהיתה בעבר מאוהבת בו והוא התאבד קשה לה מאד להיזכר בבחור הנ"ל ולו לנסות לבוא אליו, היא רצתה שוב לפגוע בעצמה ולחתוך, לשמחתי עצרתי אותה בשיחה מאד ארוכה ושיכנעתי אותה שלא לעשות את זה שוב, זה עבר אבל מאז היא לא ממש בכוחות מקווה שהמרפאה יזרזו את התהליך כי היא צריכה לפחות שיחות אם לא גם תרופות. אבל אני איתה בקשר יום יומי, היא מתקשרת כמעט שלוש פעמים ביום אלי, לפחות אני שמחה שהיא ממשיכה ללכת לעבודה, זה נותן לה מסגרת קבועה והיא יוצאת קצת לפאבים עם החבר שלה, אני מקווה שלא תהיה נפילה, ואם היא תבוא שלא תהיה חזקה, כי היא ממש התקדמה יפה היא חיה בזכות עצמה והתחזקה מאד, המצב שלי גם די מדאיג אותה, ואני כל כך מאושרת מזה שאכפת לה והיא רוצה לעזור לי,נשמה שלי מתה עליה. מצטערת אם קצת העמסתי עליכם ביחוד בחג, אבל ההייתי צריכה קצת להוציא החוצה, אתם יודעים איך זה. שיהיה לכם חג פורים נהדר ומקסים. שמחה שאתם כאן.

ד קובי

New member
אוסוש ../images/Emo24.gif

כשקשה לנו עוצרים לרגע קט על מנת לצבור כוחות וממשיכים הלאה בכוחות מחודשים... כמתמודדים עם בעיות רבות מומלץ לפרק אותן לבעיות קטנות ואז קל יותר להתמודד... שולח לך ים חיבוקים בכדי שתתעודדי ותתחזקי למענה, כמי שקצת מכיר אותך אני יודע שאת יכולה... מאחל לשתיכן למצוא את הכוחות שיעזרו לכן להתגבר ולהמשיך הלאה... תעמיסי חופשי כי אנחנו כאן בשבילך...

א ו ס ו ש

New member
קובי תודה מותק

אני באמת צריכה קצת חיבוקים קצת קריר לי ולא במובן הפיזי אלא הנפשי אבל כמו שאומרים מחכים שמחר השמש תזרח יותר

סמסרה1

New member
היתה מסיבה נהדרת וממש נכנסתי לדמות

ממש נכנסתי לדמות הסבתא זפטה כמעט במשך כל הערב.
מה שקורה איתי בשנים האחרונות זה ,כשאני הולכת למסיבות מכל סוג שהוא, אני חייבת לשתות קצת או קצת יותר מידי כדי לקבל מצב רוח טוב. כאילו כדי לא לחשוב על הבעיות ורק לשמוח

זריחה 2

New member
אוסוש יקרה,קוראת אות ומרגישה צורך

ל..
,עוד ועוד.. כל כך יודעת,כל כך מבינה.. אשה נפלאה,בואי נוריד לרגע את העומס מעל כתיפינו ופשוט..נתחבק לנו,כמו שכתבת .."כדי לחמם את הנפש"
מקווה ומאחלת לך,ימים שקטים ימים רגועים והמון המון שלווה..

אוסוש

אומנם קצת מאוחר יקירתי מי כמוך יודע שיש עליות ומורדות מותק זאת הפעם הראשונה שביתך מיתמודדת עם מות של אדם אהוב וזאת הפעם הראשונה שיוצא לה להיתמודד עם הדמיון של הניפטר במישהו אחר איך אמרו חכמינו מה שלא הורג מחשל ואולי זה לא המקום להגיד את זה אבל ביתך מיתמודד יפה עובדת יפה עם המחלה לאט לאט היא עולה על דרך המלך משקמת את עצמה גם נפשית גם רוחנית וגם כלכלית השיקום הוא קשה וצריך הרבה כוחות נפש שלא נדבר על הכוח הפזיולוגי ולא תמיד כחות הנפש עומדים להם בטח באובדן של אדם אהוב ובטח ובטח עם ההיתמודדות של מיפגש של מישהו שדומה לאדם שהיא מיתתגעגעת והידיעה שלא תיפגוש בו לנצח מותר לה לקרוס אבל מכול קריסה יש צמיחה חדשה עם הרבה כחות וביתך משקיעה בצמיחה שלה הרבה ואני מסירה בפניה את הכובע על כול מה שהיא עושה למען עצמה נפילות מ=תמיד היו גם לנו הלא חולים יש נפילות זה חלק מהחיים היתי מציעה לך כחברה קרובה אולי לא להעמיס עליה ופחות לשתף אותה ולספר לעגל קצת פינות נכון שלא הכול דבש אבל מי כמוני יודע ומכיר אותך ומבין לליבך יש לנו ילדי ם שגם עם כול הקושי למענם אנחכנו צריכות לעגל פינות כי קשה להם ועוד יותר קשה להם הידיעה שלנו קשה או שאנחכנו חולות אני אפילו רואה את זה אצל תומר כול פעם שהוא מזהה שאני קצת לא מרגישה טוב או קשה לי הוא פשוט ישן ליד הטלפון ואני מקבלת מאתיים שיחות ביום לכן מינסיון שלי אני מציעה לך לעשות את מה שאני עושה לא לספר דברים כאלה אוהבת אותך מתוקה שולחת לך חיבוקי ענק מיכאן וים של נשיקות ותמשיכי להיות חזקה ושם בשביל הילדים שלך

א ו ס ו ש

New member
יודעת יקירתי

שלא הכל צריך לספר אבל לפעמים מספיק נימת הטון שלי משתנה והיא שומעת, אנחנו כל כך קרובות שכל שינוי בטון אלינו אנחנו יודעות שמשהו השתנה, אבל זה נכון שמה שהיא עושה זה נהדר, אני גאה בה כל כך וגם טורחת להגיד לה. אוהבת אותך בובוש מאד

למעלה