חג פורים חג פורים

חג פורים חג פורים

פורים השנה עמוס במסיבות. ולמרות ההיצע הגדול בבירה......... לא היתה כל התלבטות היכן לבלות .........השנה. הפור נפל על מסיבה סגורה של התע"ש בגני התערוכה. רכישת הכרטיסים נעשתה מראש, למרות שהספק הראשי הבריז בדיוק בדקה ה-90 העלה לי כמעט את הסעיף. לקחתי לי תרמיל, מימייה ומקל ויצאתי לחפש תחפושת בארץ ישראל. אז חיפשתי משהו לא ככ גרנדיוזי (השנה לא מתחשק לי ), ועל מקוריות לא היה לי זמן להתעכב. כמו מיקוש, קפצתי לי לטויזרטס והצטיידתי לי בתחפושת יפיפייה של "ונוס" או "רומאית" כפי שהיא קראה לה. כל התחפושת עשויה משמלונת זעירה.... לבנה ומעוטרת ב"זהב" למעלה ולמטה וכמובן "חבלים" תואמים למותן ולראש.
יצאנו בזוגות , (הגברברים לא ממש התחפשו... זורואים כאלו....) שתינו, (נו טוב אני הייתי הנהגת כמובן שלא שתיתי!!!) צחקנו, השתוללנו, הזענו, ס'תלבטנו, שמחנווווווווו עשינו שטויותתתתתתתת אוייייייייייי עד עכשיו לא נרגעתי מרוב צחוקים הפרצוף שלי כואב................
בקיצורררררררררררר כולם שם היו שתויים עדלאידע.
היה כייףףףףףףף עד לשנה הבאה. בא לי עוד מסיבה..............
מי כאן??? לילה טוף

וכמעט שכחתי

את התחפושותתתתתתתתתתתתת איזה יופי של תחפושות היו שםםםםם חבל"Z. אבל הכי הרג אותי הבחור שהתחפש ל.... מגשים משאלות אלאק.

מיקושה

New member
חחח..נכון שזו תחפושת הורסת

חחחחחחחחחחחח
מצטערת שעבר פורים.. הייתחי לובשת אותה שוב..חחחח אה..וקראו לי אלת השלום..ואלת האהבה..הא? שווה או לא שווה

...Blue

New member
כייף לשמוע שעשית חיים דוזה :)

אנחנו היינו אצל חברים והיינו אמורים להתחפש ולעשות על האש (ניגוד אינטרסים הייתי אומר חחחח) אז התאפרתי מעט (לב מצוייר באודם על לחי ימין ועוגן על לחי שמאל) היו צחוקים, היה כייף אבל אחרי שעתיים חזרנו הביתה כי הבייבי הקטן שלי פיתח חום גבוה ועבר עלינו לילה לבן..אבל לא נורא עכשיו הוא בסדר ואנחנו מקווים שזה וירוס ל-24 שעות וזהו :) חג שמייחחחח

וואייייייי איזה באסה

אני מ קווה שהוא ירגיש טוב ושזה ב'מת סתם וירוס חולף.... חג פורים!! הוא צריך להתחפש ולהנות. שב"ש ממוש

אפרופו פורים ותחפושות

חשבת על זה פעם?? לפני שנים רבות... כשאנו היינו ילדים קטנים ומתלהבים... היינו מתחפשים ויוצאים לתהלוכות... גם הסבים והסבתות ראו אותנו ונהנו מהחג..."ספגו" אותו כמו שאומרים ....... והיום... זה ככ שונה.... אם הסבים והסבתות לא מתעקשים לבוא לבית הספר או לגנים/מעונות הם לא רואים את הנכדים מחופשים ובעצם לא מרגישים את החג היפה היפה הזה.... אז ... החלטנו לעשות מעשה.... קבענו אצל הסבתא ואין הנחות!!! כולם מגיעים מחופשים!!!!!!!!!!! ותהיה מוזיקה, ומשלוחי מנות והמון דברים טעימים. יאללה הולכת להתחפש ולחפש ת'בנים שלי. מסיבת התחפושות הכי הכי רעשנית שאני מכירה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ביי.

למעלה