חג פורים חג פורים

motin10

New member
חג פורים חג פורים

חג פורים חג פורים חג גדול למבוגרים מסכות על הפנים וכסאח עם השכנים הבה נרעישה רש רש רש הבה נרעישה רש רש רש חג פורים חג פורים חג גדול בפורומים מסטלבטים ורוקדים וכולם על הפנים הופההההההההההההההההההההההה כולם ביחדדדדדדדדדדד שושנת יעקב צהלה ושמחה בראותם יחד תכלת מרדכי תשועתם היית לנצחחחחחחחחח תקותם בכל דור ודור ברוך מורדכי היהודייייייייייייי

motin10

New member
פוריםםםםםםםם../images/Emo151.gif../images/Emo151.gif../images/Emo151.gif../images/Emo151.gif

לההההההה לה לה לה
זקןןןןןןן ארוך לי עד ברכיםםםםםםםם שפם ארוך לי אמתיםםםםםםםםםםםםםם היש צוהלת ושמחה כמוני מסכה חה חה? קרנים לי קרני התישששששששש שניים לי שיני הליששששששש היש צוהלת ושמחה כמונה מסכה חה חה? מלפני צמה עם סרטטטטטטטטט מאחורי זנב תפארת היש צוהלת ושמחה כמוני מסכה חה חה?
חג שמח מנץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ

motin10

New member
קונילמללללללללל

אומרים שאני אינני אני אז מי אני בכלל? כי אומרים שההוא איננו ההוא אז מי ההוא בכלל ... בא לי להתחפש לקונילמל או לכנר על הגג ..פשוט סרטים שמאוד אהבתי גם מוייטל בן פייסל החזןןןןןןןןןןןןןן ..זוכרים אותו??חחחחחחח טוב לאחר שרקדנו ושרנו הגיע הזמן שאני אזמין את המנהלת לריקוד על הבמה שברקע מתנגן לו שירו של איב מונטאן ...ובינתיים הימהמו את האורות של הבמה ולאט לאט מצטרפים לבמה קוב ..שרי קשתית מרנינה נאן ..נעמונת ..וכולםםםםםםםםםם עם מעגל גדול וחיוך על השפתיים שרים עוף גוזלללללללללללללללללללללללללללללללללללל ......מצטער הילדים לוחצים עלי אני הולך איתם לקניון ..אבל למען האמת אל תגלו להם אני אוהב לשחק במכונות יותר מהם חחחחחחחחחחחחח ביייייייייייייייייייי נץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ

אפרת43

New member
רגעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע ../images/Emo25.gif

מה ביי מה???? עד שתפסתי פוזה חחחחחחחחחחח השתגעת? ככה לברוח לי באמצע הריקוד????? נשמההההההההההההההההה - עוף גוזל בפעם אחרת עכשיו "יאללה מוטי לך הביתה" חחחחחחחחטוב טוב לך כבר אוף חחחחחחחחחחח הרגת אותי עם המכונות האלה ודיר באלק לקחת את דמי פורים מהילדים ולשים במכונות חחחחחחח תן להם להנות מואהההההההההההההההההה תהנו ותעשו חיים משוגעים (גם בשבילי) ולא לשכוח לדווח עד הפרט האחרון (אוףףףףףףף למה האייקונים לא עובדים כשצריך אותם????:(

אפרת43

New member
../images/Emo151.gif../images/Emo152.gif../images/Emo148.gif../images/Emo151.gif../images/Emo152.gif../images/Emo148.gif

יש לה אף שופר תוקע ושפם תחתיו יש לה פה מעיין נובע דק עמה רחב קול יוצא מבין שפתי כזמזום מטוס ובלילה את שיניה שמה היא בכוס נגני נגני תזמורת עד בלי די את מוציאה אותי מכל כלי בלילה זה נגילה ונשמח כי לא אני הוא הבחור אשר נפל בפח יש לה רגל מתברגת וראשה על ציר ובלילה את ידה תולה היא על הקיר ומחפשת המפלצת בעל נאמן זה סופו של כל בחור המחפש נדן :))))))))))))))))) אזזז.......נגני נגני תזמורת עד בלי די את מוציאה אותי מכל כלי בלילה זה נגילה ונשמח כי לא אני הוא הבחור אשר נפל בפח
אחלה פורים שמיייייייייייח לכולנו וצחוק ,צחוק ,צחוק כל הזמןןןןןןןן

למעלה