חג עצמאות

פנינה1935

New member
חג עצמאות

הינה חג העצמאות מתקרב אך לפני זה יום עצוב שהוא יום הזכרון ואני כולנו עומדים בעצב רב לזכר הנופלים הגבורים שחירפו נפשם למעננו מי יתן והשלום יבוא אלינו במהרה ולא נדע יותר מלחמות , אני מברכת את כולם חג עצמאות שמח אגב אני לא משתתפת פעילה אבל קוראת את כל המסרים שנכתבים בפורום ולפעמים גם מייסמת דברים שמתאים לנו{ הרבה בריאות לכל אנשי הפורום

אגסיל

New member
חג עצמאות שמח לכולם

אחרי שבוע של הרגשה ממש לא טובה, אני מנסה להתאושש קצת. היום הייתי כל היום בבית ונחתי, אפילו לבקר את אמא לא הצלחתי ללכת. מקווה מאד שמחר בבוקר אלך לראות מה שלומה. השבוע אני מתחילה סידרת בדיקות לקראת החלטה אם להמשיך את הטיפולים הכימותרפיים. מסתבר שהגוף שלי לא מצליח לקבל אותם בצורה טובה ותמונת הדם שלי משתבשת מאד עד כדי אישפוז. מקווה לסיים הכל בטוב בהצלחה ובתוצאות טובות. מאחלת לכולם ימים טובים ונעימים לילה טוב לילי

hregev10

New member
מחזיקים לך אצבעות, לילי

אני מקוה שהגוף שלך יתגבר על כל הקשיים ויתחיל לקבל את כל הטיפולים בכבוד , ושלא יתנגד כל הזמן לכל הטיפולים ואז יהיה לנו באמת חג שמח ולאחריו גם שנה שמחה מאד. שבוע טוב ובהצלחה חני

ענתי44

New member
לילי יקירה

אמא שלך מוגנת ובטוחה וטוב עשית שנחת ולא התעייפת מללכת לראותה ( ואני יודעת שאת מתגעגעת אליה ורוצה לראותה ) אני מחזיקה לך אצבעות ומקווה מאוד מאוד מאוד שהבדיקות יובילו לטיפול הכי יעיל ונטול תופעות לווי להחלמתך המלאה ובקרוב. מאחלת לך ימים קלים ובשורות טובות.

אגסיל

New member
תודה לכולם חברים יקרים,

ב"ה מחר אני מתכננת לבקר את אמא. היום לא הצלחתי, נחתי ורוב היום הייתי במיטה. מאחלת לכולם חג עצמאות שמח לילה טוב לילי

לילי יקרה החלמה מהירה ומוצלחת

מאחלת לך שאחרי המנוחה תגיעי לאמא מחר והיא תחבק ותנשק אותך אני בטוחה שזה ישמח אותך מאד הלואי והויפול הנוכחי יעבור מהר ותתחזקי ותשובי לאיתנך חג עצמאות שמח לכל עם ישראל, משום מה כל שנה אני מתרגשת יותר כי זה לא מובן מאליו

חג שמח

ושבקרוב ממש תבוא הגאולה השלמה אמן. גאולה פרטית וגאולה כללית לכל עם ישראל.

מי כתב לפני 5 ימים

"להבא בארועים כאלו כמו יום הזכרון או יום השואה או כל ארוע אחר ,מימד הדת בפורום יהיה מחוץ לדיוני הפורום וכך ימנע צער רב כפי שקרה לצערנו לאחרונה."

יענקלה, תתעלם...

כל אחד ימצא לעצמו את הדרך להתגבר על הכאב ביום הזכרון אם יש קישורים שאינם לרוחך, אל תפתח אותם וכך תדאג ללב שלך, לא להתעצבן סתם גם אני לא מגיבה לעתים אם משהו לא מוצא חן בעיני, לא רוצה לשנות או לחנך אנשים מאחלת לך שיהיה לך ולמשפחה יום עצמאות שמח נתפלל כולנו שלא יהיו עוד מלחמות ולא יהיו נופלים למען חרותנו טובה

טובה'לה חשבתי עליך הרבה בזמן האחרון

וגם על רחל הירושלמית. שתיכן אצילות נפש. אני לא מצליח להיות כזה. הלואי!

למעלה