חג עצמאות שמח!

חחח ישר רותם.. ../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gif

גם אם אני אגיד עכשיו שזה יפה לא תאמין לי..חח אבל אני לא אגיד. כאילו זה נחמד...עשית לי קצת בלבלות בעיניים עם כל הקווים הכחולים האלה חחחחחחח עם שינוי קל זה יהיה יפה מאוד- סומכת עליך

kocit

New member
יום עמאות שמח!

http://img96.imageshack.us/my.php?image=fig15ik.jpg

urimz5

New member
רותם את חייבת להיכנס

את שומעת? נכנסתי לפורום של הראל סקעת ויש שם אחד שקורא לעצמו "שרוט מחפש שרוטה"משהו כזה...אולי תנשאי לו...תיכנסי לשם ותראי...מזג האויר ממשיך להיות מעל הממוצע הים גבה גלים...

urimz5

New member
אליאור הוא אמא של השרוטים

אבל חשבתי שאת מתחתנת עם סיון,אבל אני חושב שהנושא הזה מוצה...

חג שמח אשתפ אותכם במה שעבר עלי

אמש . האמת היא כזו לצערי הרב והגדול בנהריה היו חגיגות חלשות להחריד הופיעו 2 להקות מקומיות "ומסמר הערב" כפי שכינתה המנחה של הערב אבי טולדנו אמנם אנני מזלזל בו אך לא ניתן להשוות אותו למאיה ועקב כך חסרונה של מאיה הורגש אצלי מאוד במיוחד שנזכרתי בחג אשתקד שאליו התגעגעתי קבלנו את מאיה לערב שלם ללא ספק ערב חלומי. בכל אופן כתבתי שיר שממחיש את רגושתיי אמש מקווה שגם מאיה תקרא אותו. השיר נקרא "ליבי" ליבי לבטים היו בליבי מה לעשות לא ידעתי האם ללכת כשאת לא תהיה כי בחג הזה אותך לא אראה ידעתי כי חסרונך יורגש אך לא ידעתי עוצמת המרגש זוכר אני את חג אשתקד ואליו מתגעגע מאוד ערב שלם אותך ליוונו לכל הופעה מהרנו ורצנו ערב שלא ישכח לעולם ואת החג אשתקד תמיד נזכור לעולם ברחוב הראשי של העיר הלכתי וליבי במקום אחר במקום שאליו להגיע לא יכלתי מפאת המרחק אך מחשובתיי היו נתונות לנס ציונה וגבעתיים שם הופעת והעלת חיוך על השפתיים של האנשים כמו בכל מקום שאליו את מגיעה ושמחה את מביאה חסרונך היטב הורגש וליבי שהציף את געגועיי אותך לראות כמו אשתקד עד מאוד עד בלי די אני בטוח שאלו שהיו איתי בחג בשנה שעברה זוכרים היטב את הערב ההוא איך רצנו מהופעה אל ההופעה הבאה ערב בלתי נשכח גם לאלה היו איתי באותו הערב .

urimz5

New member
שיר מאוד יפה

אבל,מיכה, למה אתה כותב ככה,היום צריך לשמוח...הלכך וביחד עם זאת,אתה מרגש אותנו עד דמעות...

urimz5

New member
דרך אגב אני מצטער

כשאני עיף רוח הציניות שורה עלי..

../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gifאשתקד היא מילה

מנחה בשיר שלך?... ואם אתה כל כך מתגעגע למאיה ולהופעות אז ב-16 בעז"ה יש הופעה ברמלה...

SPARK3

New member
../images/Emo121.gif וואי איזה טוב היה אתמול

יצאנו למסיבה משהו טוב!! ועליתי לדיג'יי הכלב הזה אמרתי לו שאם הוא יכול שישים תדיסק שהבאתי לו והיה שם שיר אחד של "בלעדיך" של מאיה חחח קיצר הוא שם כולי השתוללתי שם כמו מטורף היה מדהים! ד"א שירני לי אומרתי לך חג שמח... אז חג שמחחחחחחחחח

למעלה