חג עצמאות שמח!

ישי 321

New member
חג עצמאות שמח!

מאחל לכל חברי הפורום חג עצמאות שמח. כמו שעם ישראל זכה אחרי כל כך הרבה גלויות בעצמאות, כך ניזכה גם אנו אחרי המון מלחמות פנימיות לעצמאות אמיתית ושניזכה סוף סוף לשקט ושלווה . לנחלה ומנוחה קודם כל עם עצמנו. חג שמח.

ישי היקר והאהוב

/tapuzforum/images/Emo166.gifחג עצמאות שמח גם לך, שתזכה לעצמאות מכל המתחים והלחצים ותמצא את אהבת נפשך כלבבך. שתהיה לך ולכולנו עצמאות אמיתית אכן עם המנוחה והנחלה, שלה כולנו מצפים. שהאושר ושמחת החיים יהיו נחלתך ונשמ בעז``ה בשורות טובות

ישי 321

New member
תודה אחי היקר!

אתה כל הזמן מאחל רק טוב לכולם. יהי רצון שאלוקים ימלא את כל משאלותיך לטובה.איש יקר. אני ( הקטן) מאחל לך דבר קטן. בריאות ושמחה. אגב מצפה.איחלת לי שאמצא את אהבת נפשי. למה התכוונת? לגבר או אישה? האמת שאני כבר די פסימי שאתאהב פעם באישה. אתה יודע... לפעמים אני פונה לאלוקים בשקט ומבקש ממנו שאם כבר בראת אותי ככה שאני לא יכול להתאהב באישה אז לפחות תתן לי להתאהב בגבר ולא אהבות בלתי אפשריות כמו שקורה לי( נשואים או סטרייטים או כאלה שבכלל לא יודעים שאני נימשך אליהם) . טוב ... בטח הוא יודע הכי טוב מה טוב בשבילי... לא נורא.טוב אחי תודה על הכל. אגב אם תשמע\תכיר מישהי דו מינית שמחפשת מישהו דומה אשמח מאוד לשידוך מצווה ממך. כל טוב נשמה טובה.

ישי יקירי, איחלתי לך שתמצא

/tapuzforum/images/Emo27.gifאת שאהבה נפשך כלב, מה שלבך חפץ. אגב, אתה יכול לבקש מהקב``ה גם בקול, בינך לבינו, מה אתה מבקש, בהחלט מותר לך, זה לגיטימי, טבעי ונצרך לחייפ טובים ומאושרים. כל אחד מאיתנו זקוק לאהבה זו. תודה על הברכות נשמה ומקווה לראותך בטיול לירושלים שנחמן מארגן. לילה טוב והרבה אהבה מכל הלב.

למעלה