חג עצמאות שמח!!!!!!!!

sahar85

New member
חג עצמאות שמח!!!!!!!!

לנו ולכל בית ישראל!!! מי יתן ונדע גם אנחנו מהי עצמאות אמיתית!!! תמיד בשמחה!

סהר המתוק מעוגת דבש/tapuzforum/images/Emo212.gif

/tapuzforum/images/Emo165.gifיום עצמאות שמח גם לך אח יקר. שנזכה להיות בשמחה אמיתית תמיד. ואגב, קונדיטור הפורום (הכתרתי אותך בתואר - מקווה שאתה מסכים) חסרת לנו מאוד במפגש החברים של הפורום שהיה בפארק גני יהושע (יש לך אישור על ההעדרות... /tapuzforum/images/Emo3.gif‏)‏, האמת ציפיתי לראותך וגם למעשי ידיך, עוגת הטורט שאני כל כך אוהב. מקווה לראותך (יחד עם בן זוגך, שלא יחשבו שאתה פנוי ויתחילו איתך, חחח) במפגש הבא שמן הסתם מתרקם לו ומתחמם על אש קטנה

sahar85

New member
יש מפגש ביום ירושלים, לא?

אני בע"ה אגיע ואשתדל (אם נשיג תנור עד אז...) למשהו קונדטורי... מתוק וטעים....

נכון - הטיול לירושלים בכ``ב באייר

/tapuzforum/images/Emo27.gifנחמן תרשום אותי בבקשה. אתה גם תהיה סהר, אולי נעשה מגבית ונקנה לך תנור חדש, ``התנור של הפורום`` וכל אימת שיהיה מפש, טיול או כל אירוע אחר תדאג להכין לנו מטעמים אפויים, אני כבר מלקק את השפתיים...(לא מה שחשבתם, התכוונתי מהטעם של העוגה/עוגיות... חחחח)

Nחמן

New member
חחח... רשמתי אתכם!

חסרים לי רק שניים, איתי (לא החדש. הישן! זוכרים? זה, שמכונה che ringo) וקובי. ביחד איתם טיול בירושלים יהיה משהו משהו... אז אל דאגה. העניינים בשליטה ושניהם על הכוונת. יום עצמאות שמח
לכולם! ותודה על הזמנתו של סהר. כמובן אשמח לראותו רק יש לדאוג, שיביא איתו גם משהו ללא סוכר... אני מספיק מתוק גם כך.

למעלה