חג עצמאות שמח

rolan

New member
חג עצמאות שמח ../images/Emo104.gif

חוגגים 56 שנות עצמאות כל האיחולים שלי הם בתקווה לשנים טובות יותר, במדינה עצמאית וסובלנית
חג שמח

החתולית

New member
לחוגגים שבינינו חג שמח...

אני לא ממש מהחוגגים את יום העצמאות - אבל זה כבר עניין ממש לא חשוב. מאחלת לכולם חג שמח, בילוי נעים, ולמחר מנגלים לתפארת :)

בוקר טוב, יום העצמאות../images/Emo166.gif../images/Emo104.gif

חג שמח ומאושר לכולם. פה כולם חורפים אבל תכף אעיר אותם עם
. אתמול חזרנו מאוחר מחברים על הדשא והיה שמח נורא. היום יש לנו ארוחת צהריים גדולה אצלנו עם חברים רבים ולפני כן עוד הבטחתי לפולנים הזקנים שלי לקפוץ אליהם כי הם מתגעגעים לנכדים... אז יום עמוס לפנינו. מאחלת לכולם חג עצמאות שמח!!! שחר

rolan

New member
בוקר טוב ישראל ../images/Emo104.gif

חג שמח
אנחנו מבלים היום בחברת חבריו לעבודה של אוהי נמנגל כל היום ונחזור לקראת ערב - מעושנים, שבעים, עייפים ומרוצים
בילוי נעים לכם באשר תהיו

אורלי1234

New member
מתכננים... ואלוהים צוחק לנו בפרצוף.

זה מה שאומרים, לא??? אז קצת לא הייתי כאן שוב, אירועי יום הזכרון הכבידו עלי קצת ולמרות שלא הכרתי אף אחד (האחרון נפל ב-73, טפו-טפו-טפו...) דמעתי לי ולא היה קל. במהלך השבועות האחרונים עוד התלבטנו אם לעשות את יום העצמאות עם ילדיו של בן זוגי או עם משפחתו של אבי. ואז... טלפון מהאקסית... הילדה מאושפזת בבית חולים. בן זוגי היה צריך לקום ממנוחתו (הוא בחופשת מחלה בגלל הרגל שלו ועמוס באינטיביוטיקות שמרדימות אותו) וליסוע להיות עם משפחתו... אז בקיצור, כל אחד עושה את יום העצמאות בחיק משפחתו, אלא שאני עושה את החג עם כל משפחתי והוא... בבית חולים... רק שבתו תהיה בריאה...
תבלו ושיהיה חג שמייח...
אורלי

P i N k G i R l

New member
אוי. אורלי - הרבה בריאות

לבן זוגך ולבת שלו. החלמה מהירה לשניהם.
ולך... מקווה שבכל זאת היום יעבור לך בכיף.

אורלי1234

New member
תודה פינקית... ../images/Emo20.gif

היום עבר בהחלט בכיף... ואפילו אתמול יצאתי לי לבלות עם חברותי. עם האהבה של בן זוגי שנמצאת בלב ומלווה אותי, שום דבר לא היה מפריע... תודה לך יקירה על התייחסותך...
אורלי

יערית

New member
חג עצמאות שמייח../images/Emo166.gif../images/Emo104.gif../images/Emo65.gif

נקווה שהשנה תהיה שנה טובה יותר ובטוחה יותר עבור כל בית ישראל
כל הארץ דגלים דגלים

למעלה