חג עם אור

מממאיה35

New member
חג עם אור ../images/Emo16.gif

עבר עלי שבוע קשה, עצוב, אבל מה זה משנה מה היה?. מאתמול יש לי אנרגיות טובות. אפילו היתי בדייט, לא יודעת מה יצא מה, אבל הייתי בדייט... והיום הלכתי להזיז את עצמי בחוג השבועי והיה ככ ממלא ומדהים! ואחכ החלטתי ללכת לקנות לעצמי חנוכיה, כי אין לי וכי אני רוצה שיהיה לי אור בבית.. אז קניתי לי, וגם להורים שלי מתנה.. וזהו, אני מקווה שהאור יכנס פנימה לבית וללב.. ~חג שמח~

המונשרי

New member
../images/Emo213.gif../images/Emo213.gif../images/Emo16.gif חג שמח

מאז הילדות אוהבת את חנוכה האוירה שבו הסיבות לקיומו זהו חג שנחווה דרך כל החושים. ועם מסר שנותן תקווה לימים אלה (עת עמדנו מעטים מול רבים ויכולנו להם) מה שמוכיח שאין חדש תחת ה
.

nataly36

New member
חג כייפי ממש! ../images/Emo138.gif

אני גם מפנקת את הילדים במליון צ'ופרים קטנים. אוהבת את זה. בדרך כלל זה שיא החורף - השנה לצערינו אין גשם. רק קר. אז אין את הקטע של להגיע רטוב הביתה ולהתכרבל ליד התנור.... את תנור הארובה עוד לא הדלקנו (עקב מחיר הנפט הזוועתי השנה) אנחנו מחממים ברדיטור ובתנור הלוגן בהתאם לצורך. כך שאומנם לא קר בבית, אבל גם לא חם ממש. מבחינת שנת הלימודים של הילדים - זה חופש ההכי נדרש, ממש נחוץ. הילדים מותשים מהלימודים, זקוקים להפוגה. וזה מורגש בחיוניות שלהם. הקיצר, גם של אור ושל כיף!!!! אנחנו מדליקים כל אחד חנוכיה - לא בגלל שצריך, כי מספיק אחד לכל בית, אלא כי אני אוהבת אור!!! ואתם, מדליקים?

למעלה