חג סוכות שמח!

חג סוכות שמח!

מצטערת על האיחור...אבל שיהיה. אני לא יודעת מי מכם באמת בונה סוכה ויושב בה, אבל זה חג ככל החגים. העיקר שיש קצת חופש לפני הלימודים. תיהנו ממנו ושמרו על עצמכם! ♥

PEARSON

New member
לעניות דעתי ..

מי שהולך ללמוד בלי התרגשות כל יום מחדש , אינו אלא לומד לריק . החוויה הזו בללמוד משהו חדש , בלפגוש כל יום מסה כזו גדולה של אנשים , בלחוות את הכייף שבמחקר , בגילוי , היא היא זאת היוצרת את ההתרגשות היומיומית שטמונה לפחות בי . בכל מקרה , שיהיה המון המון המון בהצלחה , ואני מקווה שאת עושה את התואר השני בלב שלם ובחיוך ענקייייייייייייי . פירסון הקטן .

רואים שלא היית בפורום הרבה זמן

דבר ראשון, דחיתי את התואר השני שלי לשנה הבאה. אני עובדת בשני בתי ספר ומגישה לבגרויות, אז זה מספיק לי בנתיים. למה חלקנו לא מאושרים לחזור ללמוד, זה לא מפני שאנחנו לא אוהבים את התחום שלנו, אלא מפני שיש המון מעמסה בלימודים ולפעמים מאוד הקורסים לא מעניינים ולא תורמים בהרבה ממה שחשבנו. חוץ מזה שיש פה הרבה אנשים שמעדיפים כבר לצאת לשוק עבודה ולעבוד במשרה שלמה, מאשר לעבוד בעבודה מעודפת. זה מאוד קשה לשלב גם לימודים וגם עבודה. שיהיה לך בהצלחה!

אני אמורה להיות ה"אופטימית"

בפורום ולשדר לכם אווירה חיובית.... בכל אופן, החג החל ביום שישי בערב ולא היום.

deathcaster

New member
מצטער

את לא אמורה... אף אחד כאן לא מצפה ממך לכלום ובודאי שאת לא צריכה להתנצל על זה

deathcaster

New member
המממ....

מי אמר שמישהו כאן צריך עידוד ? ומי אמר שמישהו בכלל רואה בעידוד וירטואלי כעידוד ויאבילי ? רגע של נחת ? ......................אני מניח שלכולנו יהיה נחת שנריח פרחים מלמטה... |מקאבריות צינית... אחלה אנטיתזה לעידוד
|

deathcaster

New member
הממממממ....

האמת היא שאם ההודעה שלך לא הייתה סרקאסטית... אני חייב להסכים שזה נכון...

מֵירַב

New member
מעודן כתמיד... תמשיך בעבודה הטובה../images/Emo8.gif

אוח, זה נשמע יותר טוב באנגלית.

למעלה