חג סוכות מהנה

maia r

New member
חג סוכות מהנה ../images/Emo39.gif

שיהיה לכולנו... סופ"ש נעים ושבת שלום

maia r

New member
שיר בעיפרון/בית הבובות

תקראו איזה מילים יפות... שיר בעיפרון ביצוע: בית הבובות מילים ולחן: אמיר אטיאס אל תשכח לשמוח גם בחלקי ואל תמנע מלבכות כשעצוב תנצל עד תום כל עוד אתה תמים תלמד לוותר ואל תוותר על החיים. כי בחיים הכל עובר מטעויות למד והשתפר מה שקולך הפנימי אומר, זו האמת שלך לא, לסלוח זו לא חולשה נצור אהבה בדרכך ודע, את כל הסובב אותך. אל תלך בדרכו של אחר ואל תיכנע לחולשות שבגוף שא בעול בכתפיים איתנות ותאמין ותאמין, רק תאמין. שבחיים הכל עובר...

אלדרוני

New member
שלום לכולכםםםםםםםם../images/Emo6.gif

חג שמח לכולם ומועדים לשמחה צדיקים וצדיקות שלי אמן שגם החג הזה יבוא עלינו לטובה בע"ה... בואו אני רוצה לשתף אותכם במשהו גם אני זמר... אני עובד על דיסק בכורה ... יצאו לי כבר שני סינגלים...אני כותב ומלחין את שירי.... אמממ אני רוצה לבקש משהו אני צריך עזרה קטנה חלום חיי זה להיפגש עם עמיר ולתת לו לשמוע חמור שלי אני רוצה לקבל ממנו דעה... זה החלום שלי אם חלום זה יתגשם מיצידי לתת את נשמתי לבורא עולם... הלוואי וזה יקרא... אז שיהיה לכולם חג שמח ומועדים לשמחהההה והמון המון אושררררר תעשו קידוש השם יהודים יקרים זה הכי נכון בשבילנו להת'.. ורד ב במיוחד לך חג שמח מתוקה... להית'....

חג שמח

שלום לכל חברי/ות הפורום היקרים/ות, שיהיה לכולם/ן חג סוכות שמח ומהנה. כידוע לכם/ן בחג סוכות ישנה מצווה מיוחדת בנוסף לסוכה ולנטילת ארבעת המינים והיא מצוות השמחה מצווה זו מיוחדת לשלושת הרגלים שהם: פסח שבועות וסוכות ולכן עלינו לשמוח בחגים אלו מעבר לשמחה הרגילה של החג כחג אלא פשוט "להתפוצץ" משמחה יתרה. שנזכה לשמוח באמת שמחה של מצווה ובע"ה עוד השנה נזכה לשמוח בשלושת הרגלים בבית המקדש! בברכת חג שמח מכל הלב לכל אחד ואחת מעם ישראל הקדוש, מושיקו

פזית 1

New member
../images/Emo39.gif חג שמח ושבת שלום ../images/Emo48.gif

שתהנו ותבלו ותטיילו ותחגגו
ומי שרוצה בחול המועד יש נטיעות בצפון, זה מאוד חשוב בגלל המלחמה נשרפו אלפי עצים, וזו ההזדמנות שלנו להעניק בחזרה לטבע, לכו ונטעו עצים. אני איהיה שם..
(פרטים ניתן לקבל באתר הבית של בנק לאומי)

למעלה