חג מעלות +רבין

krumer18

New member
חג מעלות +רבין

יום שבת ה 1.11 , שעה 9...נשמעת ירית זניקה וכן! הקבוצות יוצאות לדרך בהליכה מהממת ובסדר מושלם מכיוון גבעות מרר אל קדרון! אם זה יהיה נכון אני יהיה קוף! זה הולך להיות משהו כזה: יום שבת 1.11 , שעה 10...מישהו צועק "יאללה תתחילו לזוז פדלאות!" כל הקבוצות יוצאות ביחד בלי סדר ובלי להקשיב למדריכים..כאוס מוחלט" אגב מישהו בא לצעדה או לטקס אש שלנו?

kedeman

New member
לא ידעתי שיש לכם היום חג מעלות

אני חושב שכבר קצת מאוחר לומר את זה אבל.. שיהיה לכם בהצלחה!!!

krumer18

New member
חזרנו...

היה מעייף..מתיש..ארוך..ומיגע..אבל היה כיף..לפחות לחניכים
התחלנו דווקא מוקדם יחסית בסביבות 9:30... הצפונבוניות בקבוצה התלוננו כל הדרך אבל נהנו..אפילו אנחנו (כפר גבתון הקטנים האלה) הבאנו תוף ושרנו שירים.. בסוף היה טקס אש והיה נחמד מאוד אבל היה מקרה מאוד מכאיב.. ילד אחד החליט שהוא מדליק נפצ\זיקוק והוא תקע אותו לא נכון אז פגע לו בפנים ועף..למזלו לא נגרם נזק רב..לדעתי הוא רק שבר את האף וקיבל כמה כויות..הוא צריך להודות לאלוהים על הנס שקרה לו.. אז להבא ללמוד ילדוסקש : לא להדליק נפצים! בקיצר למרות כל הסבל אני מאוד נהנתי והיה סבבה..יש כאן עוד מישהו שהיה שם???

krumer18

New member
כן סיוון מדבית שלנו..

אני ניר קרומר..כפר גבתון..מוכר לך? אגב מי את? חדשות שהגיעו זה עתה: הילד שהדליק את הנפצ עכשיו בשחזור אף..

היית במחנה קיץ?

באיזו כיתה אתה? אתה תזכור למסור לה ד"ש חם וגעגועים מחן מגן רווה מהמחנה קיץ? זו שהלכה לגרעין....?

krumer18

New member
כן הייתי

מתי שבניתם את הארובות? אני בכתה י' באיזה את?

היי... תכיר.. זאת אחותי!! - חן..

היא כבר לא בבית (נסעה לגרעין..) זאת הסיבה שהיא לא ענתה לך...! מה המצב חוץ מזה..?? בכלל מה קורה עם כולם..?? לא הייתי פה יומיים ומה ראיתי?? שאבירן עזב את הפורום?? מה קרה?? באמת לא יפה... אבל אל דאגה.. נראה לי שהוא יחזור... (מקווה לפחות.. :)

נ ו ם

New member
עמרי מתי אזכה לפגוש אותך תגיד?

חן - חיוכים לך. נ.ב- (אני בבית כי אבא שלי בבי"ח וחוזרת מחר לקומונה) היה לי ממש מעניין וכיף בסמינר :)

למעלה