חג לנו חג לנו הנשים

חג לנו חג לנו הנשים

שכחתי שהיום יום האשה!!!! אבל ידיד יקר לא שכח ושלח לי זר פרחים
תודה חנן יקרי כשאחזור אכתוב על כך ובנתיים אשמח לשמוע כיצד אתן חוגגות , וכיצד אתם הגברים מפנקים את הנשים בחיכם היום

יום האישה

יום האשה הבין לאומי ,יום הצדעה לנשים הכל יכולות ומשהו שכתבתי לפני שנה לכבוד יום האשה .. יום האישה....לאישי שנטש אותי היום שבוא הגדלת לפרגן להראות את כמה גדולה הערצה שלך, היום הזה לראשונה חווה לבד, בלי מכתב אהבה ממתין בפינה כסומה, בלי נשיקה וחיבוק הדב שלך, בלי שום הפתעה..... והיה לי קשה ובלתי אפשרי לקיים את צואתך- תמיד לחייך ולהמשיך בחיים ןלמצא תקוות חדשות... כך בקשת .... וביום הזה לא הצלחתי .... הקדשתי אותו לזכרונות שלנו, לאהבות שלנו, ולכאב שבגעגוע.... אהבה שנגדע באמצע החיים... לב שבור וכואב. ומחר יום חדש- ואמשיך בחיי - לבד, אבל עם תקווה וחלומות... כמצוותך!!! אוהבת תמיד. טלי. האהבה נשארה , הגעגוע עדיין בנפשי , אך בניתי לי לחיים חדשים, יש לי חברה חדשה , אני לומדת ומבלה . ובתוחה אני שהוא יושב שם למעלה ובידו כוס גולדסטאר מחייך ואומר "סחה עליך אישה שלי"
טלי.

בוקר טוב חברי הבית ../images/Emo82.gif

יום שמש יפיהפה, ויש שיפור במצב הרגל כבר הולכת ללא הליכון , ועושה תרגלים ורואה הטבה בתיפקוד הרגל
מאד מעודד אחרי הפסמיות של הרופאים .. הבקר דברתי עם כוכב נסיכה ,
עברה את הצינטור ,לא קל היה , אבל עבר בהצלחה , שלחתי לה את ברכות החברים. וברוך מרפא חולים . ועכשו בעיצומם של הכנות לשבת עדיין מתפנקת אצל אמא . אבל יש מפגש משפחתי ויהיה כייף. שבת שלום לכולם
באהבה גדולה טלי

למעלה