חג חנוכה שמח!

חג חנוכה שמח!

פורום יקר שלי, מה שלומכם? אני רוצה לאחל לכולכם חג חנוכה שמח עם מלא אור ושמחת חיים מקווה לראות את כולכם במפגש המעריצים הראשון שלנו...כבר לא יכול לחכות! אוהב אתכם תמיד, עידן...

עידניייייי:]

חייי , מה קורה מותק? איך אני מחכה ליום שלישיי.....חחח כפרעלייך רק לחבקק אותךךךךךךךךךךךךךך
שיהיה לך חג שמח והמשך יום מעולה... מוואההההההה 3> =שירו'שש :] =

QUEEN5

New member
עידנוש כפרון..

התגעעתי !!! חג חנוכה שמח.. תהנה במפגש ותאכל הרבה סופגניות..חח אוהבתתת, מואאאה רני =] נ.ב נתראה בע"ה בלי נדר בקמפוס מחר...

עידן...../images/Emo13.gif

חנוכה שמח גם לך..תאכל הרבה סופגניות.. לא יזיק..
שמחה שאתה כותב פה..
מחכה ליום שלישי..בעזרת ה' לראות אותך סוף כל סוף.. אוהבת

עידניי=]

שיהיה לך חג חנוכה שמחח
תאכל הרבה סופגניות לא יזיק לך קצת להשמין חח.. וכמובן שכולם מתרגשים לקראת יום שלישי איזה כיף הולך להיות.. נפגש שם בע"ה.. מווואהה וחג שמח

merav16

New member
עידני..

חג חנוכה שמח
וגמאני מחכה ליום שלישי שיבוא כבררררר

../images/Emo26.gifכל הפרטים על המפגש מעריצים../images/Emo13.gif

מפגש הפורום הרשמי + מפגש מעריצים עם עידן יניב - חנוכה 2006 !!! ! רוצים לפגוש את עידן יניב מקרוב? רוצים להצטלם עם עידן? רוצים גלויה עם חתימה של עידן? כולנו המתנו בסבלנות והנה זה הגיע !!! ביום שלישי ה- 19/12/06 (חופש חנוכה) בשעה 12:00 בצהריים יתקיים מפגש הפורום הרשמי + מפגש מעריצים עם עידן יניב - במועדון הרוקו ויסקאיה בתל אביב. שואלים מה יהיה במפגש ? הופעה של עידן , שאלות מעריצים , תוכלו להצטלם עם עידן , יחולקו גלויות חתומות והמון המון פרסים והפתעות- ותוכלו כמובן לפגוש את עידן מקרוב !! כל המעוניינים להגיע מהפורום - שלחו מייל בצירוף כל פרטיכם האישיים - שם מלא , גיל , פלאפון ואי מייל - לכתובת [email protected] - בשורת הנושא כיתבו - השתתפות במפגש המעריצים. אז תכינו את המצלמות ואת העטים לחתימות , ניפגש שם... - 19/12/06 - 12:00 רוקו ויסקאיה - תל אביב. כתובת מועדון הרוקו ויסקאיה - רח' אברבאנל 86 - פינת סלמה - תל אביב. לכל שאלה / הערה / הארה - שלחו לאותה כתובת מייל ותענו בהקדם האפשרי !

מוווווווושלללמי ../images/Emo140.gif

חגג שמייייייח גממלך (:) התגעגעתי ! קלייפים מהממים ישלך ואתה מיום ליום נהיה יותר חתיך
חג שמח ואהוב
אוהבת אוותך 3> ירדן !

למעלה