חג חנוכה שמח!!!

liats80

New member
חג חנוכה שמח!!!

אני מאחלת לכולנו חג אורים שמח, נטול כאבים ואם אפשר גם איזה נס או שניים... (לפחות שנוכל לאכול סופגניות בלי לשלם בכאב אח"כ).

קריןעדי

New member
חג שמח !!!

זאת הזדמנות נהדרת להגיד לכן שוב תודה עבור התמיכה, כולכן נהדרות ! גם אני מקווה שלכל אחת מאיתנו יהיה נס חנוכה... אישית יש לי הרבה בקשות ותקוות לניסים אבל הכי הכי אני מאחלת לילדים שלי ולעצמי בריאות וגם לכל אחת שחושבת שאין תקווה, שהחג הזה יביא הרבה אור... ואפרופו "אור" אני תמיד חושבת על מי שיושב בחושך כל כך הרבה זמן ומתפללת שגלעד שליט יחזור סוף סוף הביתה !
לכולן !

פיצ 50

New member
../images/Emo138.gif../images/Emo137.gif../images/Emo213.gif

חנוכה שמח לכולנו!!!!

רווית04

New member
חג חנוכה שמח! :)

שתדעו חג מלא באור כמו שיש לכל אחת מכן, כי אותי אישית אתן ממלאות באור ענק.

galim29

New member
חג שמח ../images/Emo137.gif../images/Emo138.gif

אני בטוח אשלם על הסופגניות לא רק בקלוריות אלא גם בכאבים. מתוק ואנדו לא הולך אצלי יחד. אבל יאללה, סוגניה אחת שוה (כמו זאת שפורסמה בעיתון היום שהציפוי שלה 18 קראט אכיל.. מתאים) חג אורים שמח וטעים
מחכה ליום ראשון חופש.. כמובבית ספר, מורה או לא מורה?

kikona126

New member
גלים את לומדת הוראה?

יש לך חומר לשיעורים או שעדיין לא? (אולי תעזרי קצת למורה קיקי שהשבוע צריכה להתמודד עם תיכוניסטים צרפתים שצריכים ללמוד עברית....)

galim29

New member
לומדת תואר שני בחינוך

אין לי חומרים שיכולים לעזור לך. תעודת ההורראה שלי היא באזרחות ומדעי החברה. תחפשי באינטרנט באתרים של משרד החינוך. יש המון חומרים כמעט לכל דבר כולל מערכי שיעור.

רווית04

New member
קיים אתר טוב של מכללת קיי בבאר שבע

יש בו מערכי שיעור מלאים עם כל מיני נושאים, דפי עבודה ופעילויות כאלה ואחרות. בהצלחה:)

למעלה