חג חנוכה שמח

ygalg1

New member
חג חנוכה שמח../images/Emo138.gif

אכלתי
איך רק חלק קטן ולא טבול בריבה וזה היה לכל החנוכה
תודה לכל השפים בפורום ומחילה שלא נהגתי על פיהם.

../images/Emo137.gifחג שמח|../images/Emo138.gif

באופן עקרוני לא משתגעת על סופגניות אכלתי כמה לביבות אתמול ונתתי כזה בולוס גדול והתוצאות היו בהתאם

i l a n n a

New member
גם אני לא עמדתי בפיתוי...

ואכלתי סופגניה. לשמחתי ויתרתי על ארוחת הצהריים ואכלתי רק את הסופגניה כמובן שהזרקתי 8 יח' אינסולין... הסוכר שלי לקח את זה בגבורה ונשאר תקין... בלי קשר... אני קצת חולה (חום 38 מעלות שלא יורד כבר שלושה ימים...)

חג אורים שמח לכולם../images/Emo138.gif

גם אני לא עמדתי בפיתוי ואכלתי היום במסיבת החנוכה בגן של רוני
שלמה אך את הריבה לא אכלתי.

חג שמח!!!!!

חג שמח לכולם ותודה לכולם על העזרה בפורום אילנה תרגישי טוב!! היה לנו היום בעבודה הדלקת נר כמה עוגות... כמה סופגניות... חנוכה ראשון שלי בתור סוכרתי והבנתי שזה חג לא משהו בכלל בשבילנו. רציתי להזריק לעצמי ריבה לוריד
אבל החזקתי מעמד לפעמים גם ריח זה משהו:)

i l a n n a

New member
חג שמח!!!!!!!!!!

ועכשיו זה רשמי!!! במקום סופגניות אני לוקחת אנטיביוטיקה בגודל של סופגניה... (רפאפן 1000 מ"ג...) כיף! כיף! כיף! מוי כיף... יש לי דלקת בגרון... לא ברור למה אבל נו... טוף! שיהיה לכולם חג שמח עם המון המון המון אור!!!!!!!!!!!!

Master Boo

New member
חנוכה שמח../images/Emo70.gif

נו, אכלתי עוד קצת סופגניות
אבל לא נורא, זה במקום ארוחות שלמות. (מה שלא מפריע לי כל כך מעצם היותי אכלן לא גדול)

חג שמח לכולכםםםם../images/Emo137.gif

אני לא ממש אכלתי סופגניה אחים שלי אכלו אז לקחתי מהם ביסים קטנים חח

hilapo

New member
אכלתי ../images/Emo137.gif וגם אכלתי עם הריבה

איך אפשר בלי עם כבר אז כבר.

King of pain

New member
חג שמח ... ../images/Emo13.gif ...

בעוד שבית שמאי היו גורסין שביום הראשון של חנוכה יש להדליק שמונה נרות , ובכל יום להדליק נר אחד פחות , עד לחושך מוחלט בסוף החג , הרי שבית הלל טענו בדיוק להיפך - ביום הראשון יש להדליק נר אחד בלבד , ואח"כ להוסיף עוד נר אחד בכל יום , כך שבסוף החג ייעלה האור וייתעצם מאוד , ויימגר את החושך . למרבה מזלנו אימצנו לעצמנו את הלכת בית הלל האופטימית , ועל כן נקרא שמו חנוכ"ה - ח' נרות והלכה כבית הלל . ראוי לכולנו שנלך בדרך בית הלל כל השנה כולה , ולא רק בחנוכה , נדליק לנו מידי יום עוד נר קטן , וכך בכל יום ייגבר ויימלא האור , ואז לא נהיה זקוקים לניסים בכלל . חג שמח ומבדח , הרבה בריאות וששון , וגם כשריבה אינה באה בחשבון - שיימלאו כל סופגניותיכם באור , בתקווה ובמעשים טובים .
...

למעלה