חג חנוכה שמח לכולם

eyal@

New member
חג חנוכה שמח לכולם

אז כמו ששמתם לב אני חדש פה, אחרי ניהול של פורום בתחום הנוער שנה ותקופת גמילה מפורומי נוער של 3 חודשים (אך מן ``התענוג`` של ניהול פורום לא הצלחתי להיגמל, ועכשיו אפילו 2) החלטתי להתחיל לכתוב מחדש בפורום שאפשר לכתוב בו כל דבר שבלב או שסתם בריאות. אז מעכשיו אהיה קבוע פה - ואני לא מאלה שסתם אומרים. אז כמובן חג שמח, ותיראו תמונה נחמדה בקישור המצורף.

ומה עם גמילה

מההזכרה של העובדה שניהלת ושאתה מנהל פורום, כמעט בכל הודעה?

Panther

New member
כן? בכמעט כל הודעה?

הוא באמת מזכיר את זה כמעט בכל הודעה? האמת שלא כ``כ קשה להשיג את התואר הנכסף הזה של מנהל פורום, קשה להחזיק אותו...

eyal@

New member
המממממממ.........

מסתבר שהייתה לי מילה מנחה בהודעה, קורה....... ובקשר לזה שקל להשיג את התואר הזה - זה נכון, מאד, וקשה להחזיק אותו בקשר לזה לא הייתי מסכים, לא חסרים פורומים שוממים עם מנהל!

eyal@

New member
שאלה לשניכם?

למה שניכם רשמתם? ``כמעט בכל הודעה`` ולא ``כמעט בכל ההודעה``....... איזה עוד הודעות אתם חושבים שרשמתי?

eyal@

New member
מסתבר שזיכרוני בוגד בי

OK, בכל מקרה...אולי נרד מהעניין הזה...

אתה חדש כמו שאני לא רעב...

אייל...היית כאן כמה פעמים. ואתה מכיר את רובנו מפורום מסויים שפעם ניהלת.. אז לא יפה.. ממש לא יפה...

eyal@

New member
רגע, מתי כבר הייתי פה?

אני נכנס לכאן מידי פעם, אבך לא זכור לי שרשמתי פה פעם........ ואת מי אני מכיר, שאני ידע....מלבד נעל, מנטארלמה (או איך שלא רושמים את זה) ואותך? נ.ב טוב לדעת שאתה מנהל עוד קהילה בIOL (-:

לי דווקא כן זכור שכתבת פעם אחת

ונעל מחק. אני לא מבינה אני היחידה שאין לה מושג על איזה פורום אתם מדברים??

eyal@

New member
חכו שנייה

עשיתי חיפוש על השם שלי ומצאתי כמה הודעות שלי אבל בחיים לא הוזכר שם שהייתי מנהל פורום, וגם זה היה פעם ב.... על איזה הודעות אתם מדברים? באיזה כינוי? אני משער שזה לא אני(יותר נכון אני בטוח).... בכל מקרה הכינויים שהיו לי בתפוז הם אך ורק: eyal@ ey@l eyal! mr. eyal וזהו! (הכינוי eyal שייך למנהל פורום אחר בתפוז)

היית כאן הרבה

כתבת גם הרבה. וכתבת גם הרבה קישורים לפורום מחשבים. אנחנו לא בעלי זיכרון קצר כמו שאנחנו נראים.

נכון מאוד

אייל, זה נשמע פחות ופחות כמו זיכרון קצר ויותר ויותר כמו מחלה נוירולוגית. תבדוק את זה.

למעלה