חג חג חג חגים

beagle

New member
חג חג חג חגים

מת מת מת קרבים ראש השנה בפתח. הא הא הא. מאחלת לעצמי לשנה הבאה... קצת יותר שפיות. גם לכולכם, בעצם. אתם זקוקים לה. וגם, עדיף ראש השנה מזנב השנה, אני די בטוחה. עדיף גם מרגל השנה, וגם מציפורני השנה, אפילו אם אלה ציפורניים עם לק. וחוץ מזה... רימונים זה נחמד. וגם דבש. תפוחים לא כ"כ, לא מתה על תפוחים, אבל שיהיה. ולוביה, אחלה דבר. וגם הרי ידוע, שבראש השנה פורחת שושנה. אצל מישהו בגינה, רק צריך למצוא אצל מי, ואז ללכת להריח. ואם לא מחר, אז מחרתיים. אז יש צורך באופטימיות, זה מה שאני אומרת. לא ניתן לענין הקטן של "לא מתה על תפוחים" להרוס את כל החג, לא ככה? הידד לי.

יניבניב

New member
סימני ראש השנה

הביאו אותי לחשוב שמלבדם אני אבוד, מת מרימון ליד הבית שהיה ביתי שתלו עץ תמר ואור ירח אני יודע לוביא, לוביא, לוביא דלעת הנה דג אולי קוראים לו נמו? אולי הוא דג ליצן? ובכל זאת עוד אני כבש רוצה רוצה ראש ראש פעם הייתי דלעת בעצם גם היום אני דלעת הייתי בא אצל דלעת לומד המון פעם היו לי תפוחים בדבש נשאר לי רק תפו בדב כי הים מחק לי את החים והש אבל עכשיו אני יודע מה לא? טוב , אז לא.

nani nani

New member
וזה אמרה מישהי שניתן לשוחח איתה

שיחה שלמה ע"י ציטוט של שיר שלו.... ביגי, מקדישה בשבילך... כי נבראתי לך, מוכר לך מאיפה שהוא??
כתב ידך הלא מוכר לי, וקולך המהפנט. צלצולך הטלפוני שכנע אותי לצאת, מהבית החם לרחוב הקשה - אל העולם. התפתלתי כשקראת לי, כי אסור היה לי אז, לפרש את סימנייך כאותות של אהבה. כבר שכחתי מתי עפתי, ומתי את כל חושי איבדתי כך. האם שמת לב אני ביקשתי, רק דברים שאין מקומות אבודים סימנים של אש. חיי בתל אביב , הסדרים רומנטיים, התבוננות פנימית, ומה שהאמנתי.

למעלה