`חג העצמאות`

19אריאל

New member
`חג העצמאות`

או `יום העצמאות` , איך שתרצו... מה דעתכם על היום הזה? שמח? עצוב? רגיל? ולמה אתם חושבים מה שאתם חושבים??? ומה התוכניות? חוגגים? יושבים בבית/בישיבה? מבריזים מהסדרים והולכים להופעות? זיקוקים! זה עדיין מעניין אתכם? יאללה שרשרו כל מה שבא לכם להגיד על יום המנגל הלאומי!

19אריאל

New member
אני יגיב ראשון.

האמת שהיום הזה מאווווד מבלבל אותי... הוא כל כך שנוי במחלוקת ולכל צד נימוקים משכנעים שאני כבר לא יודע אם לצחוק או לבכות... תעזרו לי!!! (אגב, מי שידוע לו איפה מופיע הראל סקעת ב`חג` מצווה עליו לעדכנני!)

לייבל

New member
חגיגות ה60

אנו מודים ושמחים לה` שנתן לנו לקים מצוות בארץ הקודש, אך לא שמחים ב60 שנות מרד בה` ובתורתו, הרס היהדות, פגיעה בעניים, ופגיעה בקדושתה של ארץ הקודש, אין לנו שמחה עם הרשעים.

בשבילי, סתם יום.

כשהוא מגיע.. אני נזכר במקימי המדינה, נזכר במשה דיין הזכור לשימצה, שבעוד שכל הערבים נמלטו מישראל, בא דיין החכמולוג, הקים מחסומימ והחזיר את הערבים לכפרים בכוח, והבטיח להיטיב להם.. בירושלים, יפו, עכו, לוד, וכו`.. זה ``יום האבל הלאומי``, שלא גירשו את הערבים מארצנו... אך בל נשכח שביום זה , עשה ה` ניסים לאין ערוך.. ועל זה אשמח... עיני במר תבכה, וליבי בטוב ישמח כי אות היא שה` לא נטש עמו... וגם, אם לצערי.. אני כן יוצא למקומות בילוי , זה לא בגלל שאני חש משהו ביום זה.. פשוט ,סתם , יום מענין..

לייבל

New member
לא רק דיין

כל המושחתים בכל שנות קיומה של ממשלת ישראל המושחתת שבמדינות העולם

בעבר אמרתי הלל כיום אחרי שהתבגרתי

מקסימום אני ילך סתם לסבבה לעשות עם חברים על האש אבל ממש וממש לא לשם החג כי זה סתם יום של הוללות בשבילנו, לאחינו התועים ולאחינו שכבר הרגישו על בשרם בגירוש אז זה באמת יום של שמחה כי ככה לימדו אותם כמו שאותנו לימדו לעשות על האש בלג בעומר אז אצלם בעצמאות. אבל באמת בעבר כשההיתי עובד כל יום עם המזרחיסטים ולצערי ההיתי לומד מהם הרבה אז גם ההיתי אומר הלל כי טמבל ההיתי.

אני שמחה

בהקמת המדינה! ואין לי כח לפרט למה,זה ויכוח שלא יגמר.. אבל בקצרה:אין לי ספק שזה חלק מההשגחה העליונה זה נס עצום,היינו מפוזרים בכל העולם,הבזויים והמפוחדים בכל ארץ ועכשיו יש לנו חלקת אדמה,אנחנו גרים כאן בלי פחד שהשלטון הטורקי יגרש אותנו,הכותל אצלנו,יש לנו מדינה!זה עושה לי טוב..

פופקס

New member
כל מילה פנינה. ובנוסף,

אם יש סיבה לחגוג - חוגגים. בין אם זה סיבה בין אם לא.

toxic2004

New member
ומה המדינה עושה לתושביה?

עוקרת אותם מהבית. יום העצמאות = יום אבל. אנחנו לא עצמאים אנו נתונים לאינטרסים של ארה"ב וברצונה מפילה אותנו היישר לתהום כמו הרוצחים ששוכנים לצידנו המחכים לרגע הזה.

בשבילי....

זה יום חופש, יום כיף אפשר לעשות בו מה שרוצים, אע"פ שזה ספירת העומר.....

יום חופש באמצע החיים...

הזדמנות למפגש משפחתי, לא הרבה מעבר לזה. מסיבות עושים כשמסיימים משהו בשלמות, כשיש ילד בריא, לא ילד חולה.

קסמאישי

New member
אין לי מושג

גם אם הייתי רוצה לעשות משהוא בשביל הכייף לא נראה לי שיש משהוא לעשות בחור שאני תקוע. מה שבטוח שאני לא מרגיש הזדהות עם השמחה (הבנה שכלית של סיבה לשמוח יש אבל שום הבנה רגשית)

למעלה