אייל תותח! בטח כבר שמעתם את כל הדיסק, נכון?
T THE sky angel New member 18/10/03 #32 הכל!! וכל הגרעין שר שירי גוש ויתקין שירים מקסימים ביותר... ואייל בהחלט בחור לתפארת מדינת ישראל!!! הוא הסתפר !! אני לא מאמינהההה....!!
הכל!! וכל הגרעין שר שירי גוש ויתקין שירים מקסימים ביותר... ואייל בהחלט בחור לתפארת מדינת ישראל!!! הוא הסתפר !! אני לא מאמינהההה....!!
ע עופר ממטה אשר New member 18/10/03 #36 אז אתה מכיר את אודי.........? אודי שפירא, גרעינר במטה אשר......
T THE sky angel New member 18/10/03 #42 כן הוא באמת מתוק!! הוא ביקר אצלנו במושב בקומונה אצל אייל.... כפרה עליו! חיחי...
F fresh mishmesh New member 17/10/03 #9 הלו גילי...../images/Emo70.gif מאיזה מושב את?... ואם כבר, שאלה לעמק חפר- איזה מושבים נכללים בסניף ח.י.ה?
הלו גילי...../images/Emo70.gif מאיזה מושב את?... ואם כבר, שאלה לעמק חפר- איזה מושבים נכללים בסניף ח.י.ה?
ג גילי מעמק חפר New member 17/10/03 #11 אני מכפר מונאש מדריכה כיתה ה' ו-ו' וחייבת ללכת עכשיו לפעולה... יום נעים
S S a l i t New member 17/10/03 #12 הא? כפר מונאש?../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif תגידי את מכירה במיקרה איזה אחד שעונה לשם דולב יחזקל?
הא? כפר מונאש?../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif תגידי את מכירה במיקרה איזה אחד שעונה לשם דולב יחזקל?
ג גילי מעמק חפר New member 17/10/03 #16 ברור שאני מכירה את דולב!! הוא הדריך אותי במחנה לפני כמה שנים ועכשיו אני מדריכה את האח הקטן שלו הוא כרגע גר בברזיל עם חברה שלו ויחזור לארץ בקרוב כי במרץ הוא מתגייס
ברור שאני מכירה את דולב!! הוא הדריך אותי במחנה לפני כמה שנים ועכשיו אני מדריכה את האח הקטן שלו הוא כרגע גר בברזיל עם חברה שלו ויחזור לארץ בקרוב כי במרץ הוא מתגייס