גבינות , סלטים , יין ובירות חופשי !
ח חרגול עצמי New member 18/8/05 #18 מילקי, זאת הפואנטה בדיוק... ... זה היה סרקסטי, אם צריך לומר מפורשות.
D Danret New member 18/8/05 #25 ../images/Emo23.gif חג האהבה ../images/Emo23.gif ואני חשבתי לתומי שאהבה חוגגים בצמד. "רוי יאנג", ריקודים וגבינות בקיבוץ זה לא חג אחר?
../images/Emo23.gif חג האהבה ../images/Emo23.gif ואני חשבתי לתומי שאהבה חוגגים בצמד. "רוי יאנג", ריקודים וגבינות בקיבוץ זה לא חג אחר?
D Danret New member 18/8/05 #28 ונחגוג עם כל הצמדים האחרים...? מממ... נראה לי שמפספס את הפואנטה. מצד שני, רוי יאנג איך אפשר לוותר...
ע עפרה פלוס 3 New member 19/8/05 #29 חבר'ה, אני מתקרבת ל- 40 ואין לי מושג קלוש מי זה רוי יאנג!!! מישהו מוכן לגאול אותי מיסוריי?
D Danret New member 19/8/05 #31 גם לי אין שמץ של מושג הצחיקו אותי סימני הקריאה אחרי "רוי יאנג", כאילו שמדובר בשלמה ארצי או מישהו אחר שאסור להחמיץ הופעה שלו. זה כנראה נסיון נחמד של המארגנים למשוך אנשים. או שאני ממש לא בעניינים. מצאתי כמה מילים עליו, שלא תעברו את השבת במצוקה סופ"ש נעים
גם לי אין שמץ של מושג הצחיקו אותי סימני הקריאה אחרי "רוי יאנג", כאילו שמדובר בשלמה ארצי או מישהו אחר שאסור להחמיץ הופעה שלו. זה כנראה נסיון נחמד של המארגנים למשוך אנשים. או שאני ממש לא בעניינים. מצאתי כמה מילים עליו, שלא תעברו את השבת במצוקה סופ"ש נעים
M Mילק שייק New member 19/8/05 #32 לגלות לך סוד? ../images/Emo12.gif גם בהופעה של שלמה ארצי אף פעם לא הייתי