חג האהבה

nightroll

New member
חג האהבה

חג האהבה לאורך השנים: בשנת הנישואים הראשונה שלנו, הוא הלך עם חבר שלו לבלות בשנת הנישואים השניה שלנו, אותו חבר הזמין אותנו לפגוש את החברה שלו, (היום אישתו), כדי לקבל חוות דעת. (כן, היתה חיובית). בשנת הנישואים השלישית שלנו, היה לנו ויכוח קצת לפני, ולא ממש דיברנו. בשנת הנישואים הרביעית שלנו הלכנו לטיילת בהרצליה, שם טיילנו בדייט הראשון שלנו. בשנת הנישואים החמישית שלנו הייתי מאושפזת בבית חולים. השנה, שנת הנישואים השישית שלנו, הוא במילואים. את האהבה שלי לבעלי אני חוגגת כמעט בכל יום בשנה. דווקא בטו באב |בדגש|לא

אין. חג האהבה זה בשביל להשתכר לבד

עד שמקיאים את הנשמה

nightroll

New member
לא השתכרתי.

פיטפטתי עם חבר טוב ברשת, והלכתי לישון. אבל חשבתי על הדברים שכתבנו, ובמחשבה שניה נראה לי, שלמרות שלא צריך לחגוג את האהבה רק בטו באב וביום הנישואים - טוב שיש את הימים האלה, להזכיר לנו את הערך של האהבה והחשיבות שלה. אנשים נוטים להיות כ"כ שקועים בשיגרה שהם לא מעריכים את מה שיש להם מעצם זה שהם אוהבים. מצד שני לא ראיתי את בעלי חודש, ויכול להיות שאלה הגעגועים שמדברים בשבילי

גם אני לא

אבל היה בא לי. הלכתי לישון וכשבעלי בא לא הייתי מסוגלת לדבר איתו מרוב עייפות. היום בבוקר קצת רמזתי לו: אתה יודע שהיום ט"ו באב? אבל הוא לא ממש הבין. לא נורא, במשך כל השנה הוא מקסים, לא צריך את ט"ו באב.

למעלה