חג האהבה

דיאבלו

New member
חג האהבה

אחלה חג אבל ממש ממש ממש לא פיירי כי כל האנשים חוגגים, נותנים לרומנטיקה להתפרץ שיעור הצעות הנישואין קופץ במאות אחוזים קניית זרי פרחים לרוב קניית מתנות קטנות ולאו דווקה יקרות אבל חשובות כי הן באות מהלב מסיבות וחגיגות בכל מקום בארץ מעשה האהבה הרבה יותר חזקים ובעלי משמעות באותו היום אבל................. כל אלה שאין להם אהבה!!!!! לא מספיק שמרגישים בד´כ לבד, באותו היום זה מוכפל פי 10 רובם מתעלמים מהיום הזה ולא יוצאים לבלות אלה שאוזרים אומץ וכן יוצאים (אולי כדי להכיר) רואים מסביבם רק זוגות של אוהבים והלב נצבט הבילוי הופך לסיוט וכל מה שהם רוצים זה לחזור הביתה ולהתכסות עד מעל לראש ולהירדם כמה שיותר מהר יש את הסוג השלישי שהם כמוני. בלי אהבה אבל מתוך בחירה והשלמה עם המצב הקיים, הסוג הזה, כן יוצא לבלות וכן שמח עם האוהבים וכן שמח עם עצמו אבל כשחוזרים הביתה מרגישים משהו חסר בלב. אז אני שולח מפה את ברכתי לכל הזוגות שיהיה להם חג שמח ולכל אלה שאין להם (ועלהם לא חושבים בכלל באותו היום) תנסו לשמוח גם כן והלוואי ושנה הבאה תעברו לצד השני של המתרס שלכם די.

תאמין לי...

שלכל שלב בחיים יש את הפלוסים שלו... תהנה מחיי הרווקות... יהיו לך עשרות שנים להיות נשוי, בערך פי 2 או 3, ממה שלהיות רווק... האהבה מגיעה, בדיוק בשלב שלא מחכים לה... תאמין לי!

בארי

New member
ידידי למבורגיני...../images/Emo8.gif

גם לך תגיע ההזדמנות לאהוב,הכל תלוי בך ובמידת הרצון שלך באמת לאהוב. כי ברגע שתרצה באמת וכוונתך תהיה רצינית,אתה כבר תדע מה לעשות ברגע שתראה אותה,כן את אותה אחת שאתה אוהב וחושש לגשת אליה,זאת שאתה חושש לדבר איתה,אך אוהב אותה. אם אתה רוצה פשוט גש אליה דבר איתה ותראה שלא תישאר בודד !

דיאבלו

New member
הסברים

אני לבד מתוך בחירה ואין לי שום בעייה עם זה, להיפך טוב לי ככה ואין לי שום רצון לשנות את זה, ככה טוב לי די

נשמה אתה יודע שהחג הזה הוא

בסך הכל חג מסחרי. לפני כמה שנים אף אחד לא שם לב אליו, פתאום בעלי העסקים גילו שאפשר לעשות הרבה כסף מהיום הזה ואז התחילו להביא אותו למודעות הצרכנים. אז עזוב אותך משטויות, אל תתייחס ליום הזה בכלל. אני לא מתייחסת אליו אפילו שזה יום ההולדת העברי שלי.

דיאבלו

New member
אז קודם כל מזל טוב לך

דבר שני גם אני בתור בעל עסק לשעבר "חגגתי" על חשבונם של אחרים ביום הזה ככה עושים כסף אין מה לעשות יום טוב

למעלה