חג האהבה....

just yael

New member
חג האהבה....../images/Emo23.gif

פעם ראשונה מציינת את החג הזה... מנסה להזכר.. האם אי פעם זה צויין בעבר? חושבת שלא הפעם...זה לא יכול להשכח לפני שנה, יום לפני...היה הדייט הראשון
לפני שנה בדיוק, היה השני... ביום חג האהבה...אך ללא ציון החג... היה ניצוץ בעיניים, אך עדיין לא אהבה. מאז...הרבה מים זרמו בירדן הקשר הממשי החל רק לפני חצי שנה ומאז... האהבה מתפתחת, צומחת, מתעבה, מקבלת גוונים נוספים, שקטים, מחייכים. ארוחה בבית, שהוכנה יחדיו יין (שלמרבה האירוניה הגיע מהאיש של פרק א') ושיחה בין השמיכות... אמר...אני אוהב את כל מי שאת...מבלי לנסות לשנותך... הוא..אותו אחד שלא יכל גם לומר שאוהב...
נתתי לו מתנה...את המפתח ללבי...
חג האהבה...מן יום נחמד כזה ... אך בעצם...רוצה לאהוב...365 ימים בשנה!!! לאהוב...
תודה...על שניתנה לי הזכות לאהוב...ולהיות נאהבת...רק להיום...ולעוד יום, ולעוד אחד...כמה שרק אפשר...
חג אהבה שמח...

just yael

New member
ועוד דבר...

משתפת... אתמול, אבי ילדי לקח אותם לשבת.. אמרתי לו ..."לך תקנה פרחים, חג האהבה מחר" אמר..."כבר קניתי...ביום חמישי..." נפעמתי..."וואו...שיחקת אותה..." אמר.."אולי, אבל בעצם לא..." "יצאתי לשתות בירה עם חבר...אחרתי לחזור לא רציתי לקבל כעסים עם החזרה הביתה...אז בדרך, עצרתי בצד הדרך, מכרו פרחים...קניתי והבאתי..." "נו..".הוא אמר..."לא השתניתי יותר מדי..." נזכרתי, חייכתי והוספתי: "לא יודעת אם אקבל פרחים, כי האיש שאיתי לא ממש מביא פרחים... אבל לעומת זאת ברור לי שאין מצב שינסה להחליק מצבים בעייתיים...הוא..ידאג למנעם מראש..." נזכרתי..מה היה אז...נזכרתי בכל אותם עיגולי פינות, באמת שאינה תמיד שלמה, יודעת שמעדיפה את הפינות חדות.. אחחחחחחח......כמה טוב לא להיות שם!!!

חג האהבה שלי

הוקדש לבתי יפתי נסיכתי מיום חמישי ועד עכשיו נטו אני והיא יחד עברנו את עלילות קואזימודו הלא הוא הגיבן מנוטרדם יחד הכנו אוכל ושטפנו את הכלים יחד קראנו את כל הספר מוצאים את נמו (96 עמודים) יחד נחנו לקראת שבוע חדש יחד הדלקנו נרות והשמענו מוסיקה נעימה והיא קיבלה עיסוי בכפות הרגליים יחד צילמנו את הכלבה ישנה יחד .. יחד .. אני והיא סופג אותה לתוכי לעוד שבוע של געגועים ומחשבות לבד היא המיסה אותי כשאמרה לי שהיא אוהבת אותי ונישקה את לחיי. חג האהבה הוא לא חג רומנטי , בעיניי הוא חג אהבה במלוא מובן המילה.

just yael

New member
../images/Emo45.gifאהבה....

נקיה כל כך... והוא...גיא האוצר שלי... מביע את עצמו בפשטות כזו... אמא....הוא אומר... אני אוהב אותך... וכותב... אמא, אני אואב אותך... ואני... נמסה... כל כך אוהבת אותך...ילד שלי. היא... פחות אומרת... היא כבר בתקופה של...עזבי אותי... אבל עדיין לעתים...עם זיק בעיניים, מביעה גם היא...האהובה שלי... תודה עכביש...על התזכורת.

נקיטה...

New member
יעל../images/Emo23.gif

המפתח לליבך ...מתנה מופלאה תגידי...את חושבת ש...אם יום אחד בסערת רגשות זרקתי אותו...את המפתח זרקתי אותו ממש עמוק לתוכי זרקתי אותו כל כך טוב... עד שלי עצמי אין מושג היכן הוא את חושבת ש...אם ארצה ...אמצא אותו?
(עשה לי נעים כזה...לקרוא אותך) ענת

צומחת

מתעבה מקבלת גוונים נוספים האהבה היא נראת לי כל כך אמיתית האהבה הזאת שנוצרת על אש קטנה נו יעל? היית מאמינה? נהנת לקרוא אותך נהנת לראות את האהבה שלך מכה שורשים

blonda3

New member
../images/Emo24.gifיעלי מתוקה../images/Emo24.gif

מאד אוהבת לקרוא על האהבה הזאת שלך שלכם.... מאחלת לך ולכם.... שתמשיכו כך ושהאהבה שלכם רק תגדל ותפרח

*יערית

New member
כמה נעים לקרוא אותך יעל../images/Emo23.gif

שרק ימשיך לכם כך אמן ואמן
לקבל את בני הזוג עם המיגרעות והמעלות
יום אהבה ושנת אהבה וזוגיות מוצלחת

למעלה