חג בפתח...

ה-שונית

New member
חג בפתח...

כשחושבים על זה, כבר בפסח שעבר לא חגגנו ביחד. לא זוכרת למה(וזה גם לא ממש חשוב), כעסתי נורא והחלטתי לא להצטרף אליו. התקשרתי להוריו לאחל להם חג שמח ולומר שאני לא באה - לא בגללם, כי אם בגללנו. היה מוזר לא להיות איתו בחג. אבל באמת כבר לא היינו כמה זמן ביחד (הכוונה לזמן איכות). ואני נהניתי מחיק משפחתי החמה, שממילא העדפתי לבלות את החגים במחיצתה. אין לתאר את ההקלה בהעדר הצורך להתלבט היכן לבלות את החג, בלי השאלות חודש לפני ``היכן אתם עושים את החג הפעם?`` ``שנה שעברה לא עשיתם איתנו`` אז לחיי היתרונות והחסרונות של הלבד!!! שונית (שסוף סוף הצליחה להיכנס הביתה)

שונק`ה בואי לעשות איתנו סדר

יהיה כיף תקראי את הההגדה בצורה צינית וסרקסטית כמו שאת אוהבת, חחחחה מבטיח יין מרלו משובח ולא הענבים הטפשי הזה. נשכר אותך כהוגן וכל פעם שיזכירו את פרעה נמות מצחוק. מאי שלי תהיה ! בואי גם את, נדלג על כל החלקים המעצבנים ``רבי טרפון מה היה אומר`` ונעצור בחלקים של האקשן ואת השירים נשיר בלווי גיטרה ! רק בקשה אחת, את אחד מי יודע שרים בקצב מהיר, תתחילי להתאמן. גם אם בסוף תחליטי להיות עם משפחתך החמודה, סוף הסדר מובטח בילוי מוטרף בת``א עם כל החברה ! ...אז....!!!! וחוץ מזה שיהיה לך אחלה סופ``ש. שלך, ענבר

ה-שונית

New member
מעדיפה קברנה...

בכל מקרה, תודה על ההצעה, שכמובן תשקל בכובד ראש (כהרגלי בקודש) שונית

noam011

New member
שונית, תתנחמי בזה

שגם אני עושה סדר לבד. לא מצאתי עוזרת. את מאמינה ? אי אפשר למצוא עוזרת בכלל. אז לא היתה לי ברירה תפסתי את המטאטא המגב וכל חומרי הנקיון ועשיתי סדר בבית שלי. לבדי. אם בא לך להצטרף לפעם הבאה אצלי . תכתבי לי.

ה-שונית

New member
היית מת...

אני הפסקתי לנקות אחרי אחרים... רק את הטינופות של עצמי אני מוכנה לנקות. ואני ממש לא לבד... יש לי משפוחה נהדרת, שאיתה אבלה את החג... ותודה לאל לא אצטרך לוותר על הבילוי במחיצתה שוב!!! שונית (שחזרה לחבב את תקופות החגים)

noam011

New member
יואווווווווווווו יואוווווווווווו ש

שוניתתתתתתתתתתתתת איך את זועמתתתתתתתתתתתת ? ואווווו טוב שאני לא לידך עכשיו אני לא הזמנתי אותך לליל הסדר גם אני עם המשפחה שלי רק לעשות סדר לפני כן אבל טוב טוב אם את לא רוצה אז לא רק אל תתנפלי עליי עכשיו בגללך אני הולך לקנות מסך ממוגן נגד יריות למחשב

GUGI**גוגי

New member
השאלה האמיתית היא...

למה רק ב4 ארבעים ושמונה הצלחת להכנס הביתה....?

ה-שונית

New member
אל תשאל...;-)

אני נבוכה מלספר... זה היה כ``כ אידיוטי. שונית (מתכווצת מבושה)

למעלה