חג אורים שמח

חג אורים שמח../images/Emo137.gif

האם תכינו עם הילדים סופגניות או שתהנו ממשהו שקניתן? ומה עם לביבות? קלאסיות מתפוחי אדמה או שלל טעמים?

אצלי לא מוותרים על הסופגניות שאנחנו מכינים

סופגניות מהירות, מתכון נפלא, קל וטעיייייייייייייייייייייייים! רוצים מתכון? בבקשה: סופגניות מהירות:
2 אשל/יוגורט 2 כפות סוכר 2 ביצים 3 כוסות קמח 1 שקית אבקת אפיה מערבבים היטב הכל ביחד. מטגנים בשמן עמוק (סימן שמספיק חם- הבצק צריך לצוף בשמן). יצירת הסופגנייה- לוקחים מעט בצק בכף ומורידים לשמן בעזרת כף נוספת. כשמספיק מטוגן מצד אחד- הסופגניות מתהפכות לבד לצד השני. מוציאים כשהסופגניות משחימות משני הצדדים. לפזר מעל אבקת סוכר בכמות מכובדת. טעים!!! מומלץ להכין כמות כפולה, אם עושים למספר ילדים, כי נטרף במהירות.... חג שמח!

smagi

New member
אז אצלינו מוציאים מהמחסן

את הסביבון הענק, וממלאים אותו בהפתעות לבנות. סופגניות קונים, אבל לביבות.... ואוו בעלי אלוף הלביבות. אמנם לביבות קלסיות מתפו"א אבל עדיין לא טעמתי כאלה טעימות.

חג חנוכה שמח לכולן../images/Emo137.gif

אנחנו מכינים עכשו לביבות קלאסיות מתפוחי אדמה. לביבות שמזכירות טעם של בית... סופגניות? גם בעלי החנויות צריכים להרוויח....

litzuf

New member
ביום חמישי אני אכין לביבות מתפוחי אדמה....

"לטקיס"... הקלאסי....

שרונית28

New member
חג חנוכה שמח../images/Emo213.gif../images/Emo213.gif

אנחנו היינו אצל הורי הדלקנו חנוכיה איתם וסבתא וסבא שלי הצטרפו ואחותי הקטנה עשתה הפסקונת מהלימודים לפסיכומטרי. אמא שלי קנתה סופגניות חמות ומלאות בריבת
כמו שאנחנו אוהבים, אבא שלי טיגן לנו לביבות היה נחמד.

litzuf

New member
אני הכנתי היום סופגניות מקילו קמח

מטוגן עם הריבה בפנים....

למעלה