חג אהבה!

Angelred

New member
חג אהבה!

שלום לכולם!!!! חג אהבה שמח!!!!!!!!! השעה 5.25 בערך עכשיו ממש עכשיו חזרתי מיצאה... והיה ממש נפלאה בהתחלה היה ממש מגעיל כי היו לי כאבי גרון ועלה לי גם החום... בקיצר הלכנו עם חברים לחגוג מסיבת הפתעה לידיד שלי והיהשם מישהו מזה חמוד והוא התחיל איתי ובסוף התנשקנו והוא קנה לי ורד ענקי כי אמרתי שהוא יפה. המוכר אמר לנו שאנחנו זוג ממש יפה ובאתי להגיד לו שאנחנו לא זוג אז דור (זה שיצאתי איתו) הסתכל אלי ואמר לו תודה רבה... איזה חמוד!!! אני מקווה שגם אתם נהנתם בחג אהבה כמו שאני נהנתי! שירן

../images/Emo11.gif

היי... לי היה 'ממש ממש כיף' ביום האהבה.... חברה שלי עשתה מסיבה בבית שלה לחבר'ה, וזה.... היה אחלה.... רק חבל שאני לא הייתי שם. מה אני אגיד לכם- ביום שישי התעוררתי עם הרגשה של בלעעע... אח"כ לקחתי כדור, והלכתי לבצפר... היה לנו שיעור ספורט. להקיף את הבצפר מבחוץ פעמיים. בכל זאת השתתפתי... בלעעעעע אח"כ- שיעור היסטוריה.... חזרה למבחן... אח"כ הלכתי למזכירות לשתות תה... לא רציתי הביתה... נשארתי לשעתיים מתמטיקה, ואז הרגשתי טוב... כנראה מהכדור... אח"כ ערבית-היה דיי בלע... קפאתי ! אח"כ הלכתי הביתה.... כשהגעתי, נשכשבתי במיטה, והיה לי חום... ואז נרדמתי לאיזה שעתיים, אכלתי קצת... והיה לי חום.... ולא הרשו לי ללכת למסיבה... וכולם התקשרו לשאול אם אני באה.... ולא באתי
ושכבתי בבית עם דמעות בעיניים, עם טלוויזיה דולקת.... ופיספסתי הכלללל.
אני שמחה שלפחות אחרים כן נהנו... יום אהבה ... שמח !

Angelred

New member
.....

אני מקווה שעכשיו את מרגישה יותר טוב! אני מצטערת שלא יכולת להינות מחג אהבה. שולחת לך איחולי בריאות שירן

../images/Emo26.gifכולם לפה../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

מי פה? ואה..... יש לי אייסיקיו חדש! כל מי שרוצה לדבר והכל: 313681138 וגם מי שרוצה יכול לשלוח לי הודעה כדי לאשר אותו באייסיקיו שלי.... (313681138) הילה ה-

למעלה