חג אהבה שמח

הצופה.

New member
חג אהבה שמח

יש חושבים היא פה יש חושבים היא שם אך היא נמצאת בלב ולא מעבר לים היא מתחילה ב"אני" אחרת זה לא רציני אין בה אם אין בה אולי אין כמעט ולא בגלל שכדאי וששואלים למה? ולא מוצאים סיבה סימן שזו אהבה ואם מצאת סיבה או גילוי סימן שזה תלוי ארוז וצא שוב למסע כי זו רק גירסה

צופצ´יק בוא רגע....../images/Emo8.gif

מתנגן לי בראש השיר הקודח, אני מביאה אותו לכאן (ואח"כ למה נזכרתי בגללך...חחחחחח): את חכי לי ואחזור את חכי היטב את חכי לי גם בקדור מסגריר הלב את חכי לעת כפורים את חכי בחום את חכי עת אחרים ישתכחו עד תום את חכי חכי ולו לא יבוא מכתב את חכי אם גם ילאו המחכים לשווא את חכי לי ואחזור וארור השח בבטחה גמורה לאמור: "מת הוא ונשכח" יאמינו אם ואב כי אינני חי ייעפו חכות לשווא כל רעיי אחיי וישתו כוס יין מר זכר נשמתי את חכי וכוס נמהר אל נא אל תשתי את חכי לי ואחזור חי אחזורה! חי! המה ישתאו לאמור: "נס הוא בוודאי" המה לא חיכו ואיך בין תבין נפשם כי רק את בחכותך היצלתיני שם (קונסטנטין סימונוב בתרגום של א. שלונסקי) יאללה תחפפתי לישון הפעם באמת...בייייי

הצופה.

New member
חג האהבה

אם יש חג לאהבה צריך גם חג לידידות אם יש יום האהבה אז לפחות גם יום לחברות פעם כדי לקבוע חג היה צריך לקרות נס ואם לא תפתח לבך האהבה תשאר בגדר נס אז בואו ונרים ת´נס נס ההתנדבות נחלק ת"עם"לפי קבוצת בגרות כל אחד יתן רק יום אחד של התנדבות ואז אולי יקרה הנס נס האהבה והיום יהפוך שנה לשנת האהבה ובדברי הימים יהיה כתוב על נס האהבה איך יום אחד פשוט הפך עם למלא תקוה כי יום אחד עם נרות ויין ועניים מלאות מיצמוץ זה לא יום האהבה זהו יום הסטוץ

נעמי 1

New member
../images/Emo6.gif ואגב...

הסטוץ הגיע מהיידיש... וואס סטוצך. אז בכל זאת הפולניות הביאו איתן משהו חיובי
נעמי

הצופה.

New member
..............

................. .................. ................ .................... .....................

natali323

New member
../images/Emo141.gif

.......... ........... ........... .................. ....................... ......................................... ............... .............. ...........

למעלה