חג אהבה שמח לכולם

לולה17

New member
חג אהבה שמח לכולם

אני רוצה לאחל לכל ההומואים והלסביות בעולם חג אהבה שמח שכולם ימצאו את החצי השני שלהם ושכולם יהיו מאושרים. אוהב את כולם רותם לימר

Shusho

New member
חג אהבה שמח לכולם ../images/Emo13.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo117.gif

ורק אני מבולבלת
אפשר להשתלט קצת על ההודעה?
אוקיי אני חושבת שזה אמור היה לבוא יותר מוקדם
(אבל אני אסתדר עם זה גם עכשיו). אני מתלבטת. ברור לי שאני לא סטרייטית (מי המציא את המילה הזאת? היא אשכרה עולה על העצבים!), ואני לא בטוחה אם אני לסבית או דו. אני נוטה לשני הכיוונים
זתומרת אני נמשכת יותר לבנות אבל מתאהבת בבנים.. אני לא אדפק ככה לכל החיים נכון?
להתאהב במישהו ולא להמשך אליו. או ההפך. אוף זה כ"כ מבלבל
יש כאן עוד מישהו שעבר את זה או שאני המבולבלת היחידה? זה פשוט כל כך מבלבל... צומי בבקשה צומי
זה כאילו שאני צריכה לבחור ב
או
או אולי בשניהם ביחד
.. אררגג..

As I Am

New member
היי לך :)) ../images/Emo103.gif

הממ.. אני עברתי משהו דומה לפני די הרבה זמן (זה התחיל בחופש פסח), תקופה מאוד מבלבלת (@_@). כלומר, נמשכתי לבנים והיו לי כל מיני קראשים, כמו כל טין-אייג'רית ממוצעת, ועם זה גם התחלתי פתאום למצוא את עצמי אוהבת בנות.. בצורה אחרת. P: מה שנראה לי דומה למצב שלך זה שלא נמשכתי ממש לבנות, אבל כן התאהבתי (ממש, רציני) באחת, וזה נראה לי מוזר - כמו שאמרת - להתאהב במישהו ולא להמשך אליו. זה הפוך מהמצב שלך, אבל זה די אותו דבר. :) אניוואי, תהיתי כמוך, אם אני אתקע ככה כל החיים, מסתבר שלא..
הייתה לי תקופה כזאת של בלבול, ואחריה הגעתי למצב שבו אני פשוט נמשכת ואוהבת את שני המינים.. זהו. לך עוד יש את הפורום הנפלא הזה לכתוב בו לאנשים, ו.. אני לא יודעת אם יש לך עוד אנשים לידך שיודעים, אבל בכל מקרה - בשני המקרים זה נהדר שיש לך עם מי לדבר על זה. אם אני עברתי את זה לבד אני בטוחה שתסתדרי :) בהצלחה.

Shusho

New member
../images/Emo140.gif תודה רבה ../images/Emo13.gif ../images/Emo117.gif

האמת שיש לי חברה מאוד טובה שיודעת, אבל לדבר אית על זה זה קשה, לקח לה הרבה מאוד זמן לעכל מה שאמרתי... אני לא בטוחה אם היא עוד עִכּלַה (איזה כיף לנקד
)

muddy girl

New member
../images/Emo4.gif

אממ...לי היה את אותו הדבר, רק ההפך...
כאילו, נמשכתי לבנים, אבל הייתי מאוהבת בחברה מאוד טובה שלי... רק שהיה לי קטע כזה, שכשבכל זאת חשבתי על לנשק אחד מהם,העדפתי את הבת
וזהו. ואני בטוחה שזה יעבור לך מתישהו, ומקסימום כשמישהו מיוחד קצת יותר יגיע.

Shusho

New member
../images/Emo140.gif תודה ../images/Emo13.gif ../images/Emo117.gif

לפחות עכשיו אני יודעת שאני לא היחידה בעולם שעוברת את זה

nickey

New member
אני מתפרצת לשירשור זה

ומעלה בהתאם יצירות הקשורות לרוח החג.. בעע..... נהייתי מורה

As I Am

New member
הממ, יצירות.. ^_^ ../images/Emo103.gif

מצאתי את התמונה הממש חמודה הזאת לא מזמן - בטח לא כולכם תכירו את הסדרה, אבל אני בטוחה (יודעת
) שחלק כן, וזה עדיין חמוד. ^_^

למעלה