חג אביב שמח

luli74

New member
אהובותיי,רק רציתי לאחל לכן חג שמח!../images/Emo155.gif|פיר|פ

בסופו של דב הקדמתי את ההזרקה של הדקא- הוזרק בדיוק לפני שבוע. כרגיל, סבלתי מתופעות הלוואי המוכרות אבל בסיועו של המדקר הנהדר שלי המצב השתפר. אני טסה מחר לתפוח הגדול ויש לי י-ם של תכנונים. בע"ה מיד אחרי שאני חוזרת- יש לי תור לקביעת פרוטוקול חדש ומנצח (זו הפעם הראשונה בשלוש השנים האחרונות שאני אתחיל סבב אחרי דיכוי עמוק מאוד של כמעט ארבעה חודשים- ואני ממש מקווה שזה מה שיחולל את השינוי הרצוי). אז זהו לבינתיים חברותיי האהובות. נשאר לי רק לאחל לכל אחת ואחת מכן באופן אישי חג שמח! התחדשות, לבלוב (לא של מוקדים חדשים אלא של חיים חדשים לכל מי שחפצה בכך), פריחה(בכל התחומים ולא על העור...). אני יודעת שאני ממריאה מחר ומכאן אני מתכוונת לנסוק לגבהים חדשים שטרם ידעתי.... שלכן, ל.

galim29

New member
לולינקה../images/Emo23.gif../images/Emo160.gif

מאחלת לך שתהיה חופשה מדהימה. תשכחי מהכול ותחזרי חדשה ומוכנה להתחלות חדשות וטובות....
חג שמח אהובה.... ד"ש לטיימס סקוור וחנויות הנעליים השוות של ברודויי ... תני ביס ענקי לתפוח הגדול ומחכות לך פה...

איזה כייףףףף../images/Emo13.gif

תהני, תעשי חיים וכמובן הרבה הרבה שופינג
תמסרי ד"ש לעיר האהובה עליי
(אוח איך מתגעגעת
) ותחזרי עם כוחות מחודשים לסיבוב מנצח
חג שמח

talior3

New member
חג אביב שמח

מאחלת לכל בנות הפורום היקרות: שהפרפרים ירפרפו בשבילכן שהדבורים יזמזמו בשבילכן שהפרחים יפרחו למענכן שהמצות לא יחרבו את בטניכן שהאביב יזרע ברחמיכן זרעים מתוקים של עוברים מתוקים אמן. מאחלת מכל ה
:-

../images/Emo20.gifבנות אהובות ../images/Emo187.gif../images/Emo41.gif

כולכן כ"כ מקסימות, תומכות, איכפתיות, מדהימות, אני רוצה לאחל לכולכן בלי יוצא מן הכלל, חג שמח וכשר, חג עם הרבה אהבה, בריאות וללא כאב.. חג שכולו רק טוב ומי ייתן בנות יקרות, שלכולנו כאן ייתגשם החלום.. נשיקות וחיבוקים לכולכן..

annabell Lee

New member
../images/Emo155.gif

פתאום הופיע יום ניסן עם ריח האביב
. חייך אליו
קטן,
הביטו בו עיני ניצן ו
מסביב...
הגן פורח לנגדי,
יפה כאגדה.
הנה אושיטה את ידי -
ולקראתי פוסע גדי
מתוך ההגדה. (אוריאל אופק)

חג שמח לכולן ../images/Emo162.gif

מאחלת לכולכן חג שמח מלא ברכה נטול כאבים וכמובן שיהיה טעים...

g a l i 2 6

New member
חג פסח שמח

מי ייתן והאביב יביא עימו התחלות חדשות, הנאות קטנות ומתוקות והמון הפתעות מרגשות. שיהיה זה חג של פריחה, חג של מנוחה, חג של "ביחד", חג של נחת, חג של תקווה, חג של חום ואהבה ובקיצור שיהיה לכולנו פשוט חג נפלא

חג שמח

חג אביב שמח לכולם
חש בשורות טובות לכולם
חג של התפנקות
חג של פריחה
חג של מנוחה חג של צחוק ושל שמחה חג של "ביחד" חג של נחת חג של תקווה חג של חום ואהבה וביצור נאחל שיהיה לכם החג - הכי נפלא

חג אביב שמח וכשר../images/Emo155.gif

מאחלת לכולנו בריאות הנפש והגוף חג של התפנקות והתפתחות חג של נחת ושלווה וחג הכי מתוק שבעולם! שכל חלומותינו יהפכו ליצירותינו אמן! אמן! אמן! חלבית!

חג אביב שמח ופורח../images/Emo42.gif

לכל בנות הפורום - חג שמח,פריחות וליבלוב,צמיחה ושגשוג

kululu2B

New member
חג שמח לכן, אהובות ../images/Emo24.gif

מלא בחופש אמיתי בכל המובנים.

למעלה